reklama

Mamy majowe 2009

Ja jestem :tak:
Ale Lili nia chce sama posiedzieć tylko na rączki ... więc trzymam ją na kolanach (i oglądam po raz trzeci, i trzeci raz na raty "na dobre i na złe")

Tsarina, a ten pomysł żeby przekładać jest Twój? Fajny myk :tak:
Ja już wiem co zrobię :tak: jestem fanką wszystkiego co makowe więc robię to: Słodkie drożdżówki z makiem
Tylko że ja tak piec nie lubię :no: coś mi się robi na myśl o tym, że zapewne spanikuję na etapie rozwałkowywania ciasta ... będzie wychodzić krzywo i się poskleja :zawstydzona/y: Ale zawzięłam się :-):tak:

ciasto/ ciastko nie ma wyglądać tylko smakować! Ja Wam pokazałam te ciastka, które wyszły ładnie... no nie oszukujmy się, przecież niepochwaliłabym się rozwalonymi/spalonymi czy coś... jak każda chyba kobitka, nie?

reklama
woIe ubierac IaIki aIe niestety mam synów a oni woIą czołgi.:tak:

jak raz ubrałam lalkę córki kuzynki to mi ja zabrała i powiedziała, że tak się nie noszą modne dziewczynki i ona nie chce, żeby jej lalka chodziła tak ubrana jak ja.... od tamtej pory wolę czołgi- tam nie trzeba patrzeć na obecne trendy mody!

ale co fakt to fakt, lalka była w stroju mroczno- metalowym, na tyle na ile pozwalała na to jej pastelowa szafa...

reklama
jak raz ubrałam lalkę córki kuzynki to mi ja zabrała i powiedziała, że tak się nie noszą modne dziewczynki i ona nie chce, żeby jej lalka chodziła tak ubrana jak ja.... od tamtej pory wolę czołgi- tam nie trzeba patrzeć na obecne trendy mody!

ale co fakt to fakt, lalka była w stroju mroczno- metalowym, na tyle na ile pozwalała na to jej pastelowa szafa...

:-D:-D:laugh2::laugh2::rofl2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry