monika1977
Fanka BB :)
Moniq ,wróciIas? Ja juz pranie wywiesiIam przez ten czas.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-d:-d:-dmoniq ,wróciias? Ja juz pranie wywiesiiam przez ten czas.
Biedna Ala:-(.Byłaś u lekarza ??Pamiętam ze robiłaś dziewczynkom jakieś badania ale to chyba z powodu kupek o ile kojarzę.Może powinnaś skonsultowac te wymioty z gastrologiem jak przylecicie do Polski.Ja tylko na chwilke.....
Jakos mi wene odebralo po pewnych faktach ktorych niedawno sie dowiedzialam.......no i nawet stracilam ochote na posprzatanie kuchni...a takie mialam silne postanowienie....
Zreszta ...iwecie co ..moja alicja znow od dwoch dni wymiotuje...wczoraj trzy razy a dzis dwa...ten drugi to troche z mojej winy i strasznie sie z tym czuje...
Otoz dziewczynki zjadly kolacje jak zwykle przed 19sta...no i zjadly bardzo ladnie bo po 180 kleiku z ciasteczkiem na mleczku no i usnely....ale ja poczulam ze Ala zrobila kupke no i chcialam ja przewinac a ona tak sie rozplakala ze lzy jak groch jej lecialy i strasznie zaczela knychac.....zakrztusila sie i wszystko zwymiotowala na mamusie....a potem jeszcze bardziej zaczela plakac a ze mialam ja caly czas na raczkach z gola pupcia bo jakos udalo mi sie zdjac pampersa i oczyscic dupke ale nie zdazylam jej zalozyc nowego to jeszcze na mnie nasiusiala......:--
-
-(...a jak jej sie trzesly usteczka....moje biedactwo....:-
-
-(..potem jak maz ja lulal to jeszcze z pietnascie minut knychala....:-
-
-
-(
No i przez to kolejne przymusowe pranie musialam wstawic /.......
Ach czasami to mi sie odechciewa wszystkiego....:--
-(

Choya będzie jutro:-);-)
A która najbardziej lubisz bo my mamy Plum-a?

Może za dużo zjadIa.Boziu, ciekawe dlaczego znowu wymiotuje... Podałaś coś nowego do jedzonka?
Moniq ,wróciIas? Ja juz pranie wywiesiIam przez ten czas.

...dobrze ze Przemek byl.....Okropieństwo.Ale chyba wszystkie choyie są plum, bo w końcu to wino śliwkowe.
Mnie jest wszystko jedno jaka, byle by była porządnie schłodzona
Pyszonka![]()
Podobno wszystkie ale każde z innego gatunku śliwek i smak faktycznie się różni,chociaż dla kogoś kto pije wino okazjonalnie to możne być niewyczuwalneAle chyba wszystkie choyie są plum, bo w końcu to wino śliwkowe.
Mnie jest wszystko jedno jaka, byle by była porządnie schłodzona
Pyszonka![]()