kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
DobranocIdę spać mamusie bo mi się dziecię w łóżeczku rozbija a pewne cytrusy zaczynają ciążyć....
Dobranoc.Mandarynkowych snów;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DobranocIdę spać mamusie bo mi się dziecię w łóżeczku rozbija a pewne cytrusy zaczynają ciążyć....
Nie Iubię win. Za nastoIetnich czasow opiIam sie ich do boIu. nie byIy to aIpagi.ejjjj no!!!
Nie smakuje Ci choya ??????????????![]()
Jolu kochana, nie miej wyrzutów sumienia! Przecież nie mogłaś jej z kupą zostawić... Boziu, ciekawe dlaczego znowu wymiotuje... Podałaś coś nowego do jedzonka?

Biedna Ala:-(.Byłaś u lekarza ??Pamiętam ze robiłaś dziewczynkom jakieś badania ale to chyba z powodu kupek o ile kojarzę.Może powinnaś skonsultowac te wymioty z gastrologiem jak przylecicie do Polski.
Co do powodu ostatnich torsji to nie powinnaś mieć wyrzutów bo przecież chciałaś tylko przewinąć małą nie mogłaś przewidzieć jak to się skończy![]()

...no i juz raz mialam taka sytuacje ze zostawilam tak Amelie ..i by mi sie dziecko ududilao wymiocinami......

Może za dużo zjadIa.

a ty gdzie się podziewałaś
Podobno wszystkie ale każde z innego gatunku śliwek i smak faktycznie się różni,chociaż dla kogoś kto pije wino okazjonalnie to możne być niewyczuwalne
ja poluję na winko czerwone z korzenna nutą.Kupiliśmy dwa lata temu na Święta,pyszniutkie było ale nikt nie spisał nazwy i teraz szukamy jak dzieci we mgle:-(.

Chociaż, jak się pije słodkie tak jak my, to można sobie zaszaleć 
dobranoc. Ja też w miedzyczasie zjadIam wszystkie mandarynki..Idę spać mamusie bo mi się dziecię w łóżeczku rozbija a pewne cytrusy zaczynają ciążyć....
jeszcze 3 dni wytrzymasza cholera, wieczór do d... , sorki za wyrażenie.
ale likier poszedł w ruch więc juz jest trochę lepiej.
ja już chcę prezenty!!!!!!!!

Nie Iubię win. Za nastoIetnich czasow opiIam sie ich do boIu. nie byIy to aIpagi.

mało kursów życzę dobranoc ;-)dobra kobitki, pędzę spać, tzn kursować między łóżkiem a łóżeczkiem.... :-)
Dobranoc!