Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i tak jak mowisz Paula moj tez patrzy w ten monitor jakby bajke ogladal a potem leca komentarze "jaki on duzy", moje malenstwo ma dlugie nogi
to ostatnio mowil moj N ze po mamusi
hehehe....Kiedy macie nastepne wizyty u gina?
wiec przestalam, ostatni raz zrobilam szamponetka wlosy z 2lata temu,ale ze moj barwnik jest mocny wiec szybko sie zmylo
, pewnie sie oburzycie na mnie ale wierzcie mi ze kobieta czasem chce sie poczuc wolna!!!! i ja wlasnie to teraz mam wiec w przyszlym tyg wyruszam SAMA bez wozka bez mleka i 1000rzczy na zakupy i do fryzjera z moja przyjaciolka a oni niech sobie daja sami rade

super!!! cieszysz sie??? gratulacje!!!Byłam dziś u gina i wiecie co.. Będę miała synka!!:-) musiałam się pochwalić![]()
tak samo bym się z kobietki cieszyła
ale przeczucie od początku miałam na Mateusza. Wiecie, to jest super sprawa poznać płeć, człowiek podchodzi do dziecka inaczej, ono się wydaje bliższe.. Więcej sobie można wyobrażać, rozmyślać.. planować stylistykę pościeli i ciuszków.. no i można mówić do brzucha po imieniu;-)