malinka009
Fanka BB :)
a mój niea odnośnie sex-u mój był taki napalona a jak poszłam pod prysznic to on usną![]()

tak dostarczał płynów że mu się udało 

;-);-);-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mój niea odnośnie sex-u mój był taki napalona a jak poszłam pod prysznic to on usną![]()

tak dostarczał płynów że mu się udało 

;-);-);-)

:-)...a ja to z takich co by raz na miesiac mogly...no i masz Ci babo placek.....musze codziennie...

że to juz poa mój nietak dostarczał płynów że mu się udało
;-);-);-)

między lepieniem bałwana 
A moj P...nie daje mi zyc od kilku dni....:-)...a ja to z takich co by raz na miesiac mogly...no i masz Ci babo placek.....musze codziennie...
![]()

oj ty biedna musisz
no ja tez z tych rzadkich jestem 
że to juz pomiędzy lepieniem bałwana
![]()

no he he he he trochę to trwało, przecież musiałam was nadrobić

on potrafi zasnąć wszedzie i zawsze no może podczas dungania niekasia [/B]ależ on musiał być napalony!! :-)
a niech śpi nie będę go budzić 
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dpodczas dungania niea niech śpi nie będę go budzić :-d
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dmalinka to ty niby, że na fajeczkę, a tu się z mężem seksisz?! :-) szkoda, że taka krótka ta fajeczka.... :-)