reklama

Mamy majowe 2009

reklama
kasiu pytasz co się zmieniło, już śpieszę donieść: po pierwsze tryska mi mleko z cycków i pachnę jak mleczarnia, po drugie mam dwie blizny po CC i mam bardzo wrażliwą tamtą okolicę, M był przy porodzie i wydaje mi się, że inaczej na mnie patrzy od tamtej pory, czasem w trakcie bara-bara obudzi się któryś kleszcz i ryczy....

kochane ja już ledwie klawiaturę widzę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kładę się spać bo mąż coś marudzi pod nosem ( i tak chwała mu za ten wieczór że mogłam tyle z wami posiedzieć)
jeszcze odnośnie sexu ( tak na dobranoc) to ja też wolę więcej niż mniej ale jest inaczej :baffled::baffled::baffled: ( przynajmniej tak czuję )
Buźki moje wariatki :****

kochane ja już ledwie klawiaturę widzę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kładę się spać bo mąż coś marudzi pod nosem ( i tak chwała mu za ten wieczór że mogłam tyle z wami posiedzieć)
jeszcze odnośnie sexu ( tak na dobranoc) to ja też wolę więcej niż mniej ale jest inaczej :baffled::baffled::baffled: ( przynajmniej tak czuję )
Buźki moje wariatki :****
dobranoc wredoto :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry