reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

No dobra, przylazlam na główny :-p
Ale nie mam zamiaru długo miejsca zagrzać, bo jestem dziś zmęczona masakrycznie od 8 rano przeprawki po przychodniach, uczelniach i supermarketach (w lodówce samo światło mieszkało od kilku dni).
Dzisiaj dowiedziałam się co to znaczy mulda między odśnieżonym chodnikiem i odśnieżoną ulicą (bez miejsca przejścia). Nie wiem kto jest taki mega pomysłowy, ale przenoszenie całego wózka nad tego typu konstrukcjami wywołało u mnie ryk bezsilności). Że już o ciągnięciu go za sobą w wysokim śniegu w nieodśnieżonych miejscach nie wspomnę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jestem przerażona wagą Lilii :unsure:
No i nie wiem co wam napisać, bo przecież nie nadrobię (nawet nie chcę patrzeć ile mam stron) co u Was

Wchodzi ,wchodzi bo często jest zaIogowana. :-D

No, wchodzę, czasami raz dziennie na 5 minut, a czasami nawet co drugi dzień. Szpiegu Ty jeden (a długo zalogowana być i mogę, bo się nie wylogowuję, a na laptopie pracuję od rana do nocy :-p)

reklama
my już po dr, Iza reaguje wysypką na antybiotyk, więc dostałyśmy fenistil w kropekach, ale antybiotyku nie zmieniłyśmy, bo wysypka jest nieszkodliwa,,, na biegunkę tylko więcej picia i kaszki/kleiki ryżowe... dziękuję za troskę, Kochane Wy Moje!

no wreście Moniq:-) a ten śnieg:wściekła/y: u nas już 3 dni nie pada a jak wyszłam dzisiaj z wózkiem to myślałam że oszaleję:no:

No dobra, przylazlam na główny :-p
Ale nie mam zamiaru długo miejsca zagrzać, bo jestem dziś zmęczona masakrycznie od 8 rano przeprawki po przychodniach, uczelniach i supermarketach (w lodówce samo światło mieszkało od kilku dni).
Dzisiaj dowiedziałam się co to znaczy mulda między odśnieżonym chodnikiem i odśnieżoną ulicą (bez miejsca przejścia). Nie wiem kto jest taki mega pomysłowy, ale przenoszenie całego wózka nad tego typu konstrukcjami wywołało u mnie ryk bezsilności). Że już o ciągnięciu go za sobą w wysokim śniegu w nieodśnieżonych miejscach nie wspomnę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jestem przerażona wagą Lilii :unsure:

Kochana - nadrabianiem sie nie przejmuj - M&m's Ci wszystko pieknie streści, a My jej pomożemy.

Co z Lili i jej wagą??

współczuję przepraw wózkowych :-:)-:)-(

Moniq ty lepiej nie nadrabiaj bo do marca cię nie zobaczymy wpijaj się na chama :-D
to ile waży nie trzymaj nas w niepewności

reklama
my już po dr, Iza reaguje wysypką na antybiotyk, więc dostałyśmy fenistil w kropekach, ale antybiotyku nie zmieniłyśmy, bo wysypka jest nieszkodliwa,,, na biegunkę tylko więcej picia i kaszki/kleiki ryżowe... dziękuję za troskę, Kochane Wy Moje!
Troche to dziwne,że antybiotyk nie zmieniony. Nie wiadomo czy za godzine np. nie spuchnie.

Do góry