Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie a mi się już czas kończy bo spac zaraz lece
Robisz czy tylko masz ochote???

szczególnie to jedzenie nie daje mi spokoju. poryczałam się bo nie bylo dziś w cukierni pączkow z karmelem. 

Moniq nie ładnie my tęsknimy;-)

Ja po 5 minutach nie mam tam z nią co robić
No i wanienka umyta, ręczniczek rozwieszony na kaloryferze (teraz w wanience stoi woda a ręczniczek leży w sypialni na łóżku
) M, wraaaaaacaj!!!! 
ide robić, bo oszaleję.
naprwdę dziś pierwszy raz na serio pomyślałam że naprawdę dziwnie się czuję ostatnio.szczególnie to jedzenie nie daje mi spokoju. poryczałam się bo nie bylo dziś w cukierni pączkow z karmelem.
i wogóle mam takie jazdy na jedzenie że szok!!!
zaczynam się bać, naprawdę. :--
-
zawstydzona/y:
![]()

no to nie wesoło może powinaś jakieś wyniki zrobićMua :-)
Chyba się nie wbiję
Zresztą powinnam już iść do sypialni (albo chociaż pobojowisko posprzątać) .... jak nie ma M to dopiero doceniam ile on robi - wracam z sypialni po karmieniu małej a w dużym pokoju porządek jak się patrzy, wszystko poskładanem zabawki pozbierane, kanapa wolna od pieluszek, śłiniaczków i innych rajstopek .... no i ta kąpiel ... ja nie wiem jak on to robi, że daje radę kąpać Lili czasami ponad pół godzinyJa po 5 minutach nie mam tam z nią co robić
No i wanienka umyta, ręczniczek rozwieszony na kaloryferze (teraz w wanience stoi woda a ręczniczek leży w sypialni na łóżku
) M, wraaaaaacaj!!!!
Chyba naleję sobie nalewki![]()
no to nie wesoło może powinaś jakieś wyniki zrobić

Mua :-)
Chyba się nie wbiję
Zresztą powinnam już iść do sypialni (albo chociaż pobojowisko posprzątać) .... jak nie ma M to dopiero doceniam ile on robi - wracam z sypialni po karmieniu małej a w dużym pokoju porządek jak się patrzy, wszystko poskładanem zabawki pozbierane, kanapa wolna od pieluszek, śłiniaczków i innych rajstopek .... no i ta kąpiel ... ja nie wiem jak on to robi, że daje radę kąpać Lili czasami ponad pół godzinyJa po 5 minutach nie mam tam z nią co robić
) M, wraaaaaacaj!!!!
Chyba naleję sobie nalewki![]()

pożycz mi go na trochę oddam nienaruszonego no prawie nie naruszonegoA moze test ciązowyno to nie wesoło może powinaś jakieś wyniki zrobić
.Powaznie ,mysIę,ze to jednak zima i organizm potrzebuje kaIorii.Martusia jest szczupIutka to jej nie zaszkodzi takie jedzonko.