reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No właśnie a mi się już czas kończy bo spac zaraz lece:tak:

Robisz czy tylko masz ochote???

ide robić, bo oszaleję.
naprwdę dziś pierwszy raz na serio pomyślałam że naprawdę dziwnie się czuję ostatnio. :baffled::baffled::baffled::baffled: szczególnie to jedzenie nie daje mi spokoju. poryczałam się bo nie bylo dziś w cukierni pączkow z karmelem. :dry::dry::dry:
i wogóle mam takie jazdy na jedzenie że szok!!!
zaczynam się bać, naprawdę. :-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Moniq nie ładnie my tęsknimy;-)

Mua :-)

Chyba się nie wbiję :baffled:
Zresztą powinnam już iść do sypialni (albo chociaż pobojowisko posprzątać) .... jak nie ma M to dopiero doceniam ile on robi - wracam z sypialni po karmieniu małej a w dużym pokoju porządek jak się patrzy, wszystko poskładanem zabawki pozbierane, kanapa wolna od pieluszek, śłiniaczków i innych rajstopek .... no i ta kąpiel ... ja nie wiem jak on to robi, że daje radę kąpać Lili czasami ponad pół godziny :confused: Ja po 5 minutach nie mam tam z nią co robić :zawstydzona/y: No i wanienka umyta, ręczniczek rozwieszony na kaloryferze (teraz w wanience stoi woda a ręczniczek leży w sypialni na łóżku :zawstydzona/y:) M, wraaaaaacaj!!!!

Chyba naleję sobie nalewki :sorry2:

tsarina obserwuj małą, nie wiadomo jak będzie później... Trzymam kciuki za Was!

mailnka :-)

monika niania dziś wyszła i mówiła, że wróciła spocona ....

ide robić, bo oszaleję.
naprwdę dziś pierwszy raz na serio pomyślałam że naprawdę dziwnie się czuję ostatnio. :baffled::baffled::baffled::baffled: szczególnie to jedzenie nie daje mi spokoju. poryczałam się bo nie bylo dziś w cukierni pączkow z karmelem. :dry::dry::dry:
i wogóle mam takie jazdy na jedzenie że szok!!!
zaczynam się bać, naprawdę. :-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
:szok::szok::szok::szok: no to nie wesoło może powinaś jakieś wyniki zrobić

Zresztą powinnam już iść do sypialni (albo chociaż pobojowisko posprzątać) .... jak nie ma M to dopiero doceniam ile on robi - wracam z sypialni po karmieniu małej a w dużym pokoju porządek jak się patrzy, wszystko poskładanem zabawki pozbierane, kanapa wolna od pieluszek, śłiniaczków i innych rajstopek .... no i ta kąpiel ... ja nie wiem jak on to robi, że daje radę kąpać Lili czasami ponad pół godziny :confused: Ja po 5 minutach nie mam tam z nią co robić :zawstydzona/y: No i wanienka umyta, ręczniczek rozwieszony na kaloryferze (teraz w wanience stoi woda a ręczniczek leży w sypialni na łóżku :zawstydzona/y:) M, wraaaaaacaj!!!!

no kurde ale ile Lila waży??!!!!!!!!

antybiotyk nie zmieniony bo ładnie ściągnął nalot z migdałków, teraz są tylko zaczerwienione, temperatura ustąpiła, a gdyby zmienić antybiotyk to Iza musiałaby przejśc kuracja od nowa, czyli pełen cykl, a w pt będzie już po chorobie...

moniq ile waży Lilija?

Zresztą powinnam już iść do sypialni (albo chociaż pobojowisko posprzątać) .... jak nie ma M to dopiero doceniam ile on robi - wracam z sypialni po karmieniu małej a w dużym pokoju porządek jak się patrzy, wszystko poskładanem zabawki pozbierane, kanapa wolna od pieluszek, śłiniaczków i innych rajstopek .... no i ta kąpiel ... ja nie wiem jak on to robi, że daje radę kąpać Lili czasami ponad pół godziny :confused: Ja po 5 minutach nie mam tam z nią co robić :zawstydzona/y: No i wanienka umyta, ręczniczek rozwieszony na kaloryferze (teraz w wanience stoi woda a ręczniczek leży w sypialni na łóżku :zawstydzona/y:) M, wraaaaaacaj!!!!

:szok::szok::szok:pożycz mi go na trochę oddam nienaruszonego no prawie nie naruszonego

reklama
Do góry