Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moniq Witamy![]()

mój o 19.15 najpóźniej 19.30 śpi, codziennieno ona już na noc poszła spać?i o której wstaje zazwyczaj?

wstaje 6.30 (mój budzik)no właśnie, nas na razie dopadł paskudny katar i oby się tylko na tym skończyłoCo się wogóle dziejeMaluchy chorują,Tsarina daj znać co z Izabelą.......
![]()

Jezu no jak to jest możliwe ??? A ma jakąś rehabilitacje przy łóżkową ???moja Monia znowu przechodzi bolesci w szpitalu bo na piecie zaczela jej sie robic odlezyna no brak slow![]()
WOW szalonyWiecie co mój maluch stoi od dawna a nawet chodzi po łóżeczku a dzisiaj jak go włożyłam (bo to jest najbezpieczniejsze miejsce jak muszę wyjść )stawał na środku łóżeczka rączki do góry stał i się chichrał i patrzył czy mniei jeszcze trzymał się jednego boku szybko się puszczał i łapał drugiego lubi ekstremalne sporty
i to już nie jest najbezpieczniejsze miejsce dla mojego dziecka
![]()

Hej dziewczynki
Kasiu czyzby Moniqsan była zaIogowana?![]()
Tak zrzuca kilogramy na innym watku
;-)no w końcu Moniq wróciła !!!!Moniq Witamy![]()
zobacz na wątek o odchudzaniuHej dziewczynki
Kasiu czyzby Moniqsan była zaIogowana?![]()

Wróciła aIe wymiguje sie od głównego wątku.no w końcu Moniq wróciła !!!!
;-);-);-))
ja ja ja ja ja pifffffkoPije ktoś dzisiaj ??? Gdzie jest Mamstud !!! ( ona zawsze pije;-);-);-))
kurcze ja mam czas tylko do 22 bo później mąż wraca ale chyba małego sobie naleję![]()