reklama

Mamy majowe 2009

Wiecie co....ja chyba oszalałam:szok: Moje dziecko zasnęło 15 minut temu po całym dniu baraszkowania....już trzeci dzień z rzedu padła przy butelce:szok::szok::baffled::baffled: No i o co chodzi:confused::confused::confused: Dlaczego nasze dzieciaki nie śpią troszke przynajmniej w ciągu dnia:confused::confused::confused:

Co się wogóle dzieje:confused: Maluchy chorują,Tsarina daj znać co z Izabelą.......:sorry2:

Marzena....a wcześniej zdarzały siętakie wymioty???

No właśnie.... jakie dziwne objawy mają nasze Maluchy...:-(:-(
Trzymajcie się dziewczyny dzielnie:tak:. Tu brakuje naszej niezastąpionej Tsariny, żeby wygłosić apel;-);-);-)

Szymon tez ostatnie dnie źle zasypiał, nie mógł zasnąć i ciągle się wybudzał, więc dzisiaj w dzień pozwoliłam mu tylko na 1 drzemkę ( w południe) i wykąpaliśmy go wcześniej, parę minut po 19. Zasnął w miarę szybko i na razie spi. Zobaczymy, jak długo.

Idę oglądać bananowego doktora;-) - podobno fajne...

reklama
Joluś, biedactwo Ty nasze. Mocno ściskam i życzę mniej ubranek do prasowania
(wyobrażam sobie wszystkiego x2) buziak dla Ciebie :*

Okruszku- my się chyba nie znamy :sorry2:Tak więc Witam :tak:

Martalis- no to i was kryzys dopadł ??? widzę że szybko zaczęłaś próby palenia, ale dobrze że nie zasmakowało :tak:

dżizas!!!!!!!!!!!!!
trzeba cię na odwyk wysłać!!!!!!!!!!!!!!
czy ktoś widział jakieś plasterki na prasowanie??!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jutro o5 rano wstajemy razem cwiczyc ciekawe co ztego bedzie .hehe
:szok::szok::szok: jezu o 5 rano :szok::szok::szok: i jak wstaliście ????

Gdyby tylko Jola bliżej mieszkała, to bym Jej psikusy po sąsiedzku robiła i w okno zaglądała i transparenty do drzwi mocowała. Uparta Baba z tym prasowaniem.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lecę na dymka, i zrobić sobie herbatkę zostało mi jeszcze 16 stron :szok::szok::szok:

jolu- wszytskiego naj dla dziewczynek:)
barmanka- gratuluje pierwszego zabka:)
tsarina- i co z iza mirka,, jak wysypka???
marzena- oj dziekuje marzenko ze sie o mnie martwisz... ale u mnie nie najlepiej.... martwie sie trzema rzeczami bylam wczoraj z malym u neurologa w zwiazku z zmniejszonym napieciem miesniowym po ktorym sladu juz nie ma,, ale powiedziala ze niby ciemiaczko ma juz prawie zrosniete,,, i powiedziala ze to niby za wczesnie,, glupia baba sie nie zna juz drugi raz mnie zdenerwowala..na necie pisza ze ciemiaczko sie zrasta mniej wiecej od ok 6 mc max do 2 lat.. ehhh obwod glowy w normie.. glupia pinda... pozatym maly ma ciagle jakas chrypke i boje sie zeby to astma nie byla... pozatym ma tak wrazliwa skore ze byle co i zaraz mu sie takie plamki robia :/// pozatym budzi sie opstatnio co godzine i nie da sie nam wyspac.. ja juz chodze jak struta , plakac mi sie chce nieraz ze zmeczenia,, a tu narazie nic nie nie zapowiada zeby kubus lepiej spal,, no dzis mial lepsza nocke kiedy obudzil sie tylko 2 razy ale takich nocek jest malo...:/// pozatym praca obowiazki w domu i marudnik kubus tak mnie ostatnio pochlaniaja ze nie mam czasu zeby tutaj popisac a juz nie mowie o nadrobieniu was...ostatnio wogole mam dola bo mamy problemy finansowe.. ehhh :///

Wiecie co mój maluch stoi od dawna a nawet chodzi po łóżeczku a dzisiaj jak go włożyłam (bo to jest najbezpieczniejsze miejsce jak muszę wyjść )stawał na środku łóżeczka rączki do góry stał i się chichrał i patrzył czy mnie :-D i jeszcze trzymał się jednego boku szybko się puszczał i łapał drugiego lubi ekstremalne sporty:sorry2: i to już nie jest najbezpieczniejsze miejsce dla mojego dziecka:shocked2:

Oj tikanis wspolczuje problemow i zmeczenia z niewyspania wiem co to znaczy:-(

Moze Kubus duzo spi w ciagu dnia czy budzi sie bo jest glodny,a karmisz naturalnie bo nie pamietam?:-(

jolu- wszytskiego naj dla dziewczynek:)
barmanka- gratuluje pierwszego zabka:)
tsarina- i co z iza mirka,, jak wysypka???
marzena- oj dziekuje marzenko ze sie o mnie martwisz... ale u mnie nie najlepiej.... martwie sie trzema rzeczami bylam wczoraj z malym u neurologa w zwiazku z zmniejszonym napieciem miesniowym po ktorym sladu juz nie ma,, ale powiedziala ze niby ciemiaczko ma juz prawie zrosniete,,, i powiedziala ze to niby za wczesnie,, glupia baba sie nie zna juz drugi raz mnie zdenerwowala..na necie pisza ze ciemiaczko sie zrasta mniej wiecej od ok 6 mc max do 2 lat.. ehhh obwod glowy w normie.. glupia pinda... pozatym maly ma ciagle jakas chrypke i boje sie zeby to astma nie byla... pozatym ma tak wrazliwa skore ze byle co i zaraz mu sie takie plamki robia :/// pozatym budzi sie opstatnio co godzine i nie da sie nam wyspac.. ja juz chodze jak struta , plakac mi sie chce nieraz ze zmeczenia,, a tu narazie nic nie nie zapowiada zeby kubus lepiej spal,, no dzis mial lepsza nocke kiedy obudzil sie tylko 2 razy ale takich nocek jest malo...:/// pozatym praca obowiazki w domu i marudnik kubus tak mnie ostatnio pochlaniaja ze nie mam czasu zeby tutaj popisac a juz nie mowie o nadrobieniu was...ostatnio wogole mam dola bo mamy problemy finansowe.. ehhh :///
:-(:-(:-(oj biedna ty , a ta lekarka jakaś nienormalna jak za wcześnie , a dlaczego myślisz że chrypka to może być astma a co na to lekarz?

malinka - dziękuję, że cenisz moje zddanie, samo życie, trochę w kość dostałam ale i spotkałam dobrych ludzi i na nogi stanęłam wiec staram się pzrekazać to co sama otrzymałam bezinteresowanie:-).
normalnie uwielbiam Cię czytać :blink:

He, he, a to jeszcze pzrede mną;-), co do przymierzalni z bielizna to poczekam aż parę kg zrzucę co by nie zaklinować się między lustrem a drzwiami a M do duszności nie doprowadzić.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wariatka :-D:-D:-D:-D

Spóźnione życzona dla Lilianki i Moniq- buźki dla was od cioci i Gustawa
i dzisiejsze życzonka dla Alicji i Amelki, oraz Małgosi- rośnijcie zdrowo

tsarina- transparent dla Joli jest GIT :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ciekawe jak tam Moniq. Nawet nie zapytałyśmy kiedy ma egzamin.
jakiś tydzień temu pisała chyba że za miesiąc:confused:

ja pytałam - za miesiąc bodajże...
no właśnie :tak::tak::tak::tak:

Barmanko gratulacje zębola :tak::tak::tak:

moją Izę wysypało... ma na całym ciele jakieś krostki, wygląda to jak wysypka przy odrze, zaraz przyjadą po mnie rodzice i jedziemy do dr, bo ja już nie wiem, czy to jest angina, trzydniówka z infekcją gardła czy jak przeczytałam w ulotce antybiotyku efekt niepożądany... lipa, odezwę sie później
koniecznie daj znać

cdn... jezu już mnie oczy bolą ale na klikałyście :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tikanis...bidulko współczuje:-( Co z tym moim zięciem się dzieje:confused:
Wiesz co.... mnie też lekarz nastraszył z ciemiaczkiem jak Nadinka miała 3 miesiace....że niby za małe,za szybko sie zrasta i wogóle trzeba obserwować:wściekła/y: kazał odstawić wit d....ja myslałam że umre ze strachu,wyczytałam wszystko co piszą na ten temat i wtedy to się dopiero wystraszyłam.
W efekcie poszłam do innego lekarza...który zaskoczony był wogóle że ktoś sugerował że jest cos nie tak,wytłumaczył mi że sa jeszcze tzw szwy czaszkowe(ważniejsze od ciemiaczka) i jak obwód główki się powiększa to jest wszystko git:tak: Takze nie martw się,wszystko bedzie dobrze:tak::-) Buziak

Kasia1208....no prosze jaki zdolny maluch,za niedługo kochana to juz maszerował bedzie;-):tak: to wtedy dopiero nie bedzie bezpiecznego miejsca w domu:sorry2::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry