reklama

Mamy majowe 2009

dziewczynki, u nas sukces, Iza przespała noc bez gorączki, no o ile można to nazwać przespaną nocą. Już się czuje o niebo lepiej! ale wyczaiła, że w mleko porannym i wieczornym są leki, więc przestała je pić, a to osłonowe... eh...

m&m's, bohaciefka o waszych nocnych tematach sie nie wypowiadam, takie bezeceństwa wypisywać... phi!

a widziałyście, że pielegniarki znów strajkują? musiały nasze forum czytać...

Panny A i A, Małgosiu... sto lat!

Załączniki

• strajk.jpg
    strajk.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Tsarina,potrafisz człowiekowi humor poprawić.PIakat super!!!
Spróbuj rozpuscic osłonowe w małej łyżeczce wody i tak podać Izie. U nas taka metoda działa.

Ciekawe jak tam Moniq. Nawet nie zapytałyśmy kiedy ma egzamin.

a widziałyście, że pielegniarki znów strajkują? musiały nasze forum czytać...

hahahha :-D:-D:-D:-D dokładnie - widziałam ten apel na chyba wszystkich kanałach!!! :tak:;-);-);-)

Izo - ciesze się, ze przespałaś dzisiejszą nockę beż podwyższonej temp. Zdrowiej nam szybciutko:tak::-):-):-)!!!
Tsarino - a sprobuj jej moze te leki osłonowe do kaszki wsadzic

Ja narazie na sekundke;-)
Wszystkiego Dobrego dla Amelki i Alicji z okazji ukończenia 9 miesiąca.....oraz dla Małgosi z okazji ukończenia 8 miesiąca,buziak
tort-mis.jpg
i brzdące:-)

Wszystkiego najlepszego dla Alicji i Amelii!!! I dla Ciebie Joleńko co byś prasować przestała...

labadz2.jpg

Wszystkiego najlepszego dla Małgosi i Bohaciefki!!!

a77f03feceb5b20amed.jpg

my cię wzywamy głośniej gdzie uciekasz :-(

:-D:-D:-D:-D
dołączam się do tych okrzyków. Roxy wracaj bo ogłuchniemy i ochrypniemy.
Oj....dziewczyny wylogowałam się zanim usłyszałam Wasze krzyki;-):sorry2::sorry2::sorry2: Buziii
Roxy skoro chcesz rzucić, to i silna wola się pojawi, ale jeśli w głębi serca lubisz to, jak sama piszesz np. na imprezkach, to na pewno z taką wolą się nie uda:sorry2: Moja Droga... ja nigdy nie paliłam... nawet nigdy nie spróbowałam, już samo trzymanie mnie obrzydzało...ale jeśli wierzysz w siłę podświadomości...i nastawisz się że nie chcesz palić, to tak się stanie :tak: Powodzenia!
Dziekuje:tak::-) mam nadzieje że w końcu się uda,wiem że moge pokonać to cholerstwo:tak: A tak wogóle to ja Cię pamiętam za czasów ciąży jak tylko w ukryciu Was czytałam:zawstydzona/y::sorry2: Miło mi poznać:-):tak:
Roxy sprawdź czy masz już dostęp do zamkniętego https://www.babyboom.pl/forum/majowe-mamy-nowe09-f308/
Sprawdzałam....ale chyba nie....jakieś napisy nie polskie mi się pokazują:baffled:;-)
Roxy - ja bujałam starszą i długo potem z tym walczyłam. Najpierw odstawiłam smoka a potem odstawiłąm bujanie. Oczywiście nie obyło się bez ryku!!!! Ryku jakbym włąsne dziecko obdzierała ze skóry, tyle że Gaba miałam wtedy 2 latka!!!
Bohaciefko.....wiesz ja coś czuje że u mnie się to tak samo skończy....brak konsekwencji...czasami sie wkurzam i próbuje ją przetrzymaćale nie trwa to długo:zawstydzona/y: No cóż mam co chciałam:sorry2:

Dzień Dobry kochane:-)
U nas nocka dzisiaj... nie specjalna:baffled: Młoda się kręciła jakby robaki w tyłku miała....no i co chwila podawanie smoka:baffled:, w końcu wstała o 5:30:szok: i myślałam że ją udusze:wściekła/y:;-)
Troszke niewyspana jestem,no ale kawa już działa,jeszcze sobie redbulika strzele:tak: Mam nadzieje że za chwile zaśnie to Was doczytam,narka:-)

reklama
dziewczynki mój net szaleje, nie wiem co sie z nim stało...

aga_k_m, moniko, okruszku zawiesiny podajemy łyżeczką, bo strzykawkę Iza zatyka językiem i koniec, albo całość wypluwa, osłonowe próbowaliśmy dawać jej w kaszce, ale nie chciała kaszki, no a poza tym nie wiedziałam czy zjadła to co powinna, w sensie odpowiednia dawka.. z łyżeczką spróbuję, bo już Izę lekko brzuszek pobolewa, ale narazie bobas śpi więc Wam się pochwalę torebką, którą sobie zamówiłam... popielatą z białą kokardą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry