reklama

Mamy majowe 2009

Alicjo Amelio wszystkiego najlepszego macie już 9 miesięcy obyście tak dalej rosły, były ciągle tak piękne i o wiele lepiej byście spały tylko proszę kochane maleństwa dajcie mamusiu troszkę spokoju i wytchnienia buziaki do cioci Kasi i Filipka ;-)

reklama
Witajcie,

Amelko i Alicjo - Wszystkiego najlepszego Słoneczka z okazji ukończenia 9 miesięcy!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)​
W ciągu dnia świeście przykładem grzecznosci - co by inne majowe dzieciaczki mogły brać z Was przykład, a w nocy bądźcie oazą spokoju i śpijcie jak długo mozecie (Ciocia Aga wykupiła Wam mega pakiet cudownych snów - więc wykorzystajcie go) - Wasza Mamusia pilnie potrzebuje odpocząć - więc ... do dzieła!!!

Joleńko i P - Wam życzę przede wszystkim odpoczynku, delektowania się chwilami we dwoje i ...zdrówka

Jolu i ja się dołączam do życzeń dla Twoich Serduszek... oby rosły zdrowo i radośnie!!! buziaczek dla każdej z osobna :-) :-)

Swoją drogą nurtuje mnie pytanie... Dlaczego nie postaracie się z M o pomoc domową???? Mówiłaś nawet, że mogła by takowa być bezpłatnie.... Kochana zawsze w czymś by Ci ktoś pomógł...choćby to prasowanie... czy rozmowa codziennie z kimś jeszcze... Byłabyś przy Dziewczynkach cały czas...więc czemu masz obawy??? Czemu nie skorzystasz z takiej pomocy??? Pozdrawiam cieplutko!!! :-)

Bohaciefko - Kochana i ja śpieszę z życzeniami w stronę Małgosi - dużo dużo zdróweczka Robaczku, fulll usmiechu i.... stosu dinozaurów do amania :tak::-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

P.S. Małgosiu - Twoja Mama jest suuuper:tak::-):-):-) - dlatego bądź grzeczniutka wieczorami, bo My - mamy innych Dzieciaczków majowych potrzebujemy jej zlotych rad - buziaki!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry