okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Witaj okruszek i dobrej nocki. My się jeszcze nie znamy.
Witaj Bohaciefka :-) a no się nie znamy... ale miło mi Cię poznać....
i mam nadzieję, że będzie jeszcze więcej sposobności ;-) Pozdrawiam!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj okruszek i dobrej nocki. My się jeszcze nie znamy.
i mam nadzieję, że będzie jeszcze więcej sposobności ;-) Pozdrawiam!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) A które????
i jestem jeszcze ja...
właśnie podałam swojemu Dziecku pierwszy raz trochę mleka bebikoczuję się już lepiej ale strasznie to przeżywałam....
wiem, że to głupie, ale są we mnie takie zbuntowane uczucia do tego...mam wrażenie, że źle robię
A po prostu głupot mi natłukli do łepetyny i teraz mam
ale już uciekam spać...może Tymek pośpi chociaż godzinkę dłużej
Fajny temacik zapodałyście, ale to na inny raz...
m&m's miło Cię widzieć :-) dziś mój powrót...(tylko nie wiem jak wytrwam ;-))
dobrej nocy
Okruszku, fajnie że jesteś z nami.
A co do podawania mleka mod. to napradwę nie rob sobie wyrzutów. Fakt że obecnie bardzo silny nacisk jest na to, ale bez przesady. Długo karmiłaś Tymonka, więc naprawdę nie masz o co robic sobie wyrzutów.
i ja dalej chcę go karmić
, ale chciałabym wyeliminować chociaż jedno nocne karmienie o 2 w nocy... bo Tymek budzi się średnio co 2,3 godziny w nocy na cyca i ssie jak opętany
eh...tylko nie wiem, czy to się uda
się okaże za kilka dniHe, he, a to jeszcze pzrede mną;-), co do przymierzalni z bielizna to poczekam aż parę kg zrzucę co by nie zaklinować się między lustrem a drzwiami a M do duszności nie doprowadzić.hmmmm....
przymieżalnię........
i plażę.....
jejku aż się rozmarzyłam.
He, he, a to jeszcze pzrede mną;-), co do przymierzalni z bielizna to poczekam aż parę kg zrzucę co by nie zaklinować się między lustrem a drzwiami a M do duszności nie doprowadzić.

Właśnie, bez wyrzutów bo rezultaty będą słabe. Uwierz, ze nie robisz nic złego. Tobie i Młodemu dłuższy sen nie zaszkodzi tak jak nie zaszkodzi ta bytla mleko modyfikowanego, zwłąszcza, że zostawiasz jeszcze cyca. Chyba boisz się poluzowania tej niezwykłej więzi, która związana jest z karmieniem naturalnym, co?i jestem jeszcze ja...
właśnie podałam swojemu Dziecku pierwszy raz trochę mleka bebikoczuję się już lepiej ale strasznie to przeżywałam....
wiem, że to głupie, ale są we mnie takie zbuntowane uczucia do tego...mam wrażenie, że źle robię
A po prostu głupot mi natłukli do łepetyny i teraz mam
ale już uciekam spać...może Tymek pośpi chociaż godzinkę dłużej
Fajny temacik zapodałyście, ale to na inny raz...
m&m's miło Cię widzieć :-) dziś mój powrót...(tylko nie wiem jak wytrwam ;-))
dobrej nocy
jak dzień minął np.:-)