reklama

Mamy majowe 2009

Dzien dobry Marzeno, jak samopoczucie?

torba jest wy..bjaszcza...
Jak doniośle to zabrzmiało, ale przeczytałam za późno... już zdążyłam iść sobie...
I koniecznie daj nać co z Izabelą???

Barmanka to te dzieci dziś chyba mają jakiś dzień na nie spanie... Moja też prawie wcale nie spała:no: a o 17 ziewała i tarła oczka... ale o tej godzinie u nas już nie ma spania... ale spryciula tak się obróciła na macie, że ucieła sobie małą drzemkę:tak: ale czujna mamusia zbudziła dziecię... i w efekcie dziecko już po kąpieli i śpi od 15 minut... martwi mnie tylko, że nie chciała dziś za bardzo jeść... a to wieczorne mleczko n- nie wypite do końca - wyrzygała...

reklama
Tsarino - trzymam kciuki za to, aby ta wysypka nie była spowodowana przez coś poważnego.
Daj znać co lekarz powiedział.

Jagoda była tydzień temu wysypana, ale dermatolog powiedziała, że to na 100% alergia pokarmowa - i rzeczywiście w niedzielę śladu nie było... Stosowałyśmy przez 5 dni krem Locoid Lipocream, a przez 10 dni miałysmy stosować krople Fenistil, wiec jeszcze nam pozostały 2 dni kropelkowe:sorry2:.

i w efekcie dziecko już po kąpieli i śpi od 15 minut... martwi mnie tylko, że nie chciała dziś za bardzo jeść... a to wieczorne mleczko n- nie wypite do końca - wyrzygała...
no ona już na noc poszła spać? :szok::szok: i o której wstaje zazwyczaj?
no powiem ci że u nas tak samo było wczoraj z tym wyrzyganym mleczkiem na kolację... całą butle zwymiotował :-( i gnida mała obudził się o 4 na dobre wyspany już :cool2: ale dostał flache i spał z nami w łóżku :sorry2:

jola, słońce mam prośbe, bo ty miłośniczka czekolady na gorąco jesteś.. pisałaś kiedyś nazwę tej twojej ale mi umknęła :zawstydzona/y: a napiłabym się takiej dobrej..jakoś mnie taka chęć naszła, a na capuccino jakoś nie mam ochoty.. tylko że ja bym chciała taką na mleko (nie na wodę :sorry2:).

okruszku cieszę się że u synek dobrze się rozwija, wpadaj do nas częściej.. bardzo lubię czytać twoje posty :tak: swoją drogą to ja nie raz się zastanawiałam skąd ty tyle optymizmu w sobie masz :sorry2::zawstydzona/y::-):tak:
a jak sprawy prywatne? mąż znalazł pracę? ty zajmujesz się tym czym chciałaś? całuski dla ciebie :**

Wiecie co....ja chyba oszalałam:szok: Moje dziecko zasnęło 15 minut temu po całym dniu baraszkowania....już trzeci dzień z rzedu padła przy butelce:szok::szok::baffled::baffled: No i o co chodzi:confused::confused::confused: Dlaczego nasze dzieciaki nie śpią troszke przynajmniej w ciągu dnia:confused::confused::confused:

Co się wogóle dzieje:confused: Maluchy chorują,Tsarina daj znać co z Izabelą.......:sorry2:

Marzena....a wcześniej zdarzały siętakie wymioty???

no ona już na noc poszła spać? :szok::szok: i o której wstaje zazwyczaj?
no powiem ci że u nas tak samo było wczoraj z tym wyrzyganym mleczkiem na kolację... całą butle zwymiotował :-( i gnida mała obudził się o 4 na dobre wyspany już :cool2: ale dostał flache i spał z nami w łóżku :sorry2:

to norma że Nataszka o 19 już śpią na noc;-) on tez wymiotował co jest???
Barmanka to te dzieci dziś chyba mają jakiś dzień na nie spanie... Moja też prawie wcale nie spała:no: a o 17 ziewała i tarła oczka... ale o tej godzinie u nas już nie ma spania... ale spryciula tak się obróciła na macie, że ucieła sobie małą drzemkę:tak: ale czujna mamusia zbudziła dziecię... i w efekcie dziecko już po kąpieli i śpi od 15 minut... martwi mnie tylko, że nie chciała dziś za bardzo jeść... a to wieczorne mleczko n- nie wypite do końca - wyrzygała...
oj biedna aby nie przerodziło się to w coś więcej:no:
Witam się Majóweczki i lecę nadrabiać :blink:
witaj:tak:
Tsarina daj znać jak coś będziesz wiedzieć pozdrowienia dla Izy :-(

Witajcie dziewczyny:-)
Ja jestem zrypana jak habeta po łesternie,moj M w trasie a ja musze wszystko sama jakos ogarnac i jeszcze to Krzysiowe picie cycka w nocy co 2,3h mnie meczy jestem coraz bardziej zmeczona:wściekła/y:
No ale nie smuce juz
Najlepsze zyczenia dla blizniaczek i Malgosi:-)

barmanka gratuluje zebola Marcelkowi teraz bedzie marudn bo zaraz pewnie pojawi sie nastepny:tak:

Aga km to odrazu masc sterydowa przepisala alergolog:tak:

tsarina oby u Izy wszystko sie dobrze zakonczylo:tak:

Witam nowa majowa mame okruszku jeszcze sie nie znamy ale czasami cos skrobne tutaj:tak:
Widze,ze sa wiadomosci od slonka napisz cos czasami bedzie milo:tak:
Nie wszystkim pewnie odpisalam,bo tak czytalam po lebkach

moja Monia znowu przechodzi bolesci w szpitalu bo na piecie zaczela jej sie robic odlezyna no brak slow:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry