kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
No pięknieTwoje przez sen a moja w realu jak powiem jej powiedz mama to mówi beee
![]()

co ty dziecku robisz że mówi beeeeObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No pięknieTwoje przez sen a moja w realu jak powiem jej powiedz mama to mówi beee
![]()

co ty dziecku robisz że mówi beeeewidzę że długo Cię namawiać nie trzeba he he dobra jesteśE no winko jeszcze mam ....już pędze po kielonka![]()

kochane, kochane nie myślałam że nawet maleńki postęp dzieciaczków może doprowadzić do łeza mój najlepiej pokazuje nie nie mało głowy nie przekręci kochane te nasze skarbki

Moja jak robi papa to macha ręką tak jak kiedyś nasz Papieża ja zauważyłam dziś że młody robi papa no może nie wygląda to dokładnie jak papa ale na te słowa tak śmiesznie macha ręką
![]()

Ha,właśnie nic,rozpieszczamco ty dziecku robisz że mówi beeee

widzę że długo Cię namawiać nie trzeba he he dobra jesteś![]()

;-)wyobrażam sobie he he he he fajnie musi to wyglądać. Dobra idę ( jak to nazwała m&m`s )lepić bałwanaMoja jak robi papa to macha ręką tak jak kiedyś nasz Papież![]()

a mój najlepiej pokazuje nie nie mało głowy nie przekręci kochane te nasze skarbki
Moja dzisiaj dała mi bardzo obślinionego całusa, mówie do niej moja Nadusia a ta by mi omało nosa nie połknęła i sie tulikochane, kochane nie myślałam że nawet maleńki postęp dzieciaczków może doprowadzić do łez![]()
:-)Słodziak mały