Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój brat miał być moim świadkiem na ślubie, ale po ostatnich wydarzeniach nim nie będzie i pewnie go to nie zmartwi, mimo iż mu nie mowilam o tym.Imagination ja również chciałam Ci powiedzieć, że jestem z Tobą! Jak dziewczyny już wcześniej pisały nie powinnaś się tak bardzo przejmować, a dbać jak najbardziej o siebie i maluszka! Twój narzeczony Was kocha i masz oparcie zarówno w nim jak i w swoim tacie. Brat jest najwyraźniej niedojrzały. Rozumiem jednak co przez niego musisz przeżywać. Ja również mam starszą siostrę, która jak dowiedziała się o mojej ciąży wypowiedziała się na ten temat w bardzo niemiły (delikatnie mówiąc) sposób. Zabolało mnie to bardzo, tym bardziej, że od samego początku ciąży myślałam, żeby to właśnie ona została matką chrzestną mojego dziecka. Zawiodłam się na niej i już mam inną kandydatkę - moją najlepszą przyjaciółkę od ponad 10 lat.
Nie martw się, musisz teraz dużo odpoczywać! Tak to już chyba jest, że kobiety muszą dźwigać cały ciężar tego świataMusimy być dzielne i silne.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
i życzę tego WAM WSZYSTKIM

non-stop bym cos jadla

fajny film do zrelaksowania sie, 
a spotkania mamus z Londynu odbywaja sie regolarnie od 3 lat z babyboom forum przegapilyscie sporo