reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
[Quote = caryca; 4800589]niewinna jestem ja![/ QUOTE]

ja wiem.... nie raz Iza majstrowała przy klawiaturze ;-):tak::-D:-D:-D - TO ONA!!! :-D:-D:-D kurcze - sprytna jest ;-):tak:

Wiecie co ... musze was opuścić Kochane Wy moje ...:-:)-:)-(
Jagodzia się obudziła, wiec walka z syropem mnie czeka .... No i się wykąpać tez bym chciała:sorry2::tak:;-)

Z rana dokończymy rozmowę i ... sledztwo...
buziole :***

echhh ty pindo czemu nie odezwałaś się jak w Pl byłam co?? :sorry2::-p:wściekła/y: myślałam żeś na dobre zniknęła - bo baaaardzo długo nie pisałaś.....

rety jaka głodna jestem, myślę tylko co by wszamać :zawstydzona/y: chyba ide sobie odgrzać zupki dzisiejszej... trudno, jutro ugotuję coś innego (a miała być zupa na dwa dni:zawstydzona/y:)

jola widziałam cię na wątku wagowym...a ja tu się ciebie o czekoladę pytałam :blink:

Wlasnie do Ciebie mialam pisac. ale nie ogarniam dzisiaj tego co tu sie dzieje....:sorry2::sorry2::sorry2:....
czekolade robie z takiej prawdziwej czekolady....albo kupuje juz starta albo w takich czekoladkach malych i sobie ja tak z nich rozpuszczam a pozniej tylko dodaje gorace mleczko.....:tak:
pije te....70% kokao...

70% Guanaja Feves - Valrhona - 3 kg | The Chefs' Warehouse

albo te 64%...

Valrhona Manjari Dark Couverture 64% by ChefShop | ChefShop.com

Ja pracowalam w takiej francuskiej cukierence i tam tak serwowalismy ....wlasnie robilismy z tej czekolady a znana jest w calym miescie z najlepszej i prawdziwej goracej czekolady....

Wiecie co ... musze was opuścić Kochane Wy moje ...:-:)-:)-(
Jagodzia się obudziła, wiec walka z syropem mnie czeka .... No i się wykąpać tez bym chciała:sorry2::tak:;-)

Z rana dokończymy rozmowę i ... sledztwo...
buziole :***

po co się kąpać będziesz? my i tak Cie nie czujemy, nie przeszkadza nam to... nie idź...

ale jak musisz, to buziaki dla Jagodzianki

reklama
[Quote = caryca; 4800608]po co się będziesz kapać? my i tak Cie nie czujemy, nie przeszkadza nam do ... nie idź ...

musisz ale jak do buziaki dla Jagodzianki[/ QUOTE]

dzięki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D:-D:-D
i

dzięki - ucałuję :tak::-):-):-) a to dla Izy - :*************

Do góry