reklama

Mamy majowe 2009

No bo ja caly czas ma nadzieje ze wszystko wroci do normy...zreszta idzie wiosna ..zamierzam na spotkania z dziecmi chodzic ..i jakos tak do ludzi....zreszta same caly czas mi powtarzacie ze dzieci rosna i robia sie lepsze.....:sorry2:
ale to może jeszcze mimo wszystki troszkę potrwać, a Ty się wykończysz dziewczyno!!!

reklama
paula - kurcze - rzeczywiście dośc podobna do tej co mmstud zaprezentowała. Świetna!!! A co pod nia i na nią założysz??

mamstud - czekam na fotkę!!!

Załączniki

• nr31.jpg
    nr31.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 58
ale to może jeszcze mimo wszystki troszkę potrwać, a Ty się wykończysz dziewczyno!!!

Marzenko...ja bym wolala zebys napisala ze to wszystko sie szybko skonczy....naprawede....ale oczywiscie jezeli juz bedzie tak straaszsnie to wtedy sie zastanowie...:tak::tak::tak:

Jolu moze to zebolik... kurcze nie wiem co mam ci doradzic... bo tylko domyslam sie ze jest ci bardzo bardzo ciezko...:-(

Paula..no ja nie wiem czy to zabki.....jakos tak mi zdarzenia nie pasuja do zabkow bo zabki byly juz wczesniej a dziewczyny ladnie spaly...fakt ze sa mega marudne w ciagu dnia....:baffled:

a dzis rozmawialam z moja mama i zakupili saneczki dla dziewczyn i tata moj powiedzial ze bedzie wnusie wozil...i wogole sie bedzie nimi zajmowal ...wzial urlop....:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry