• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

No bo ja caly czas ma nadzieje ze wszystko wroci do normy...zreszta idzie wiosna ..zamierzam na spotkania z dziecmi chodzic ..i jakos tak do ludzi....zreszta same caly czas mi powtarzacie ze dzieci rosna i robia sie lepsze.....:sorry2:
ale to może jeszcze mimo wszystki troszkę potrwać, a Ty się wykończysz dziewczyno!!!

reklama
paula - kurcze - rzeczywiście dośc podobna do tej co mmstud zaprezentowała. Świetna!!! A co pod nia i na nią założysz??

mamstud - czekam na fotkę!!!

Załączniki

• nr31.jpg
    nr31.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 64
ale to może jeszcze mimo wszystki troszkę potrwać, a Ty się wykończysz dziewczyno!!!

Marzenko...ja bym wolala zebys napisala ze to wszystko sie szybko skonczy....naprawede....ale oczywiscie jezeli juz bedzie tak straaszsnie to wtedy sie zastanowie...:tak::tak::tak:

Jolu moze to zebolik... kurcze nie wiem co mam ci doradzic... bo tylko domyslam sie ze jest ci bardzo bardzo ciezko...:-(

Paula..no ja nie wiem czy to zabki.....jakos tak mi zdarzenia nie pasuja do zabkow bo zabki byly juz wczesniej a dziewczyny ladnie spaly...fakt ze sa mega marudne w ciagu dnia....:baffled:

a dzis rozmawialam z moja mama i zakupili saneczki dla dziewczyn i tata moj powiedzial ze bedzie wnusie wozil...i wogole sie bedzie nimi zajmowal ...wzial urlop....:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry