reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Joleńko - dobrze Ci dziewczyny prawią :tak::tak::tak: - naucz się korzystać z każdej pomocy... Predzej czy poźniej bedziesz musiała powrócić do "normalnego" świata.
W PL pozwalj każdemu na chwile z Dziewczynkami, a po powrocie weź w końcu kogos do pomocy - tylko zyskasz na tym :sorry2:

no to macie :-)

Woooooooool...no niezla pila...ja rzeczywiscie mialam taki ale dwa bable w srodku...no i jestesmy tego samego wzrostu....ciezko bylo..co nie?????
Tylko moje dziewczyny wazyly po 3 kilo a ja przytylam 17kg...

O bosze, JoIa miała taki z dziewczynkami aIe one były dwie.:-D
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

to wykożystaj tam rodzinkę na maxa a wy się zrelaksujcie należy wam się :tak:

Kasiu ...tak zrobie......:-):-)

A Andrzej ważył 4,5 kg :-) A ja przytyłam 35.....
Fajnie, że Wam się podoba :-)

jolu witaj, kochana!!!

Witaj Mamstud...!!!!!

ja nie wiem kiedy się to skończy, bo ja też pierwsze dziecko mam.. może te dośwaidczone Ci powiedzą... ale Ciebie i tak już prawie nie ma... a za chwilę w ogóle nie będzie... Fajnie, że Twój Tata wziął urlop i że Ci pomogą... odpoczniesz sobie troszeczkę... ale weź tą pomoc po powrocie...

Mamstud no niezły brzuszek, niezły... a ile wtedy miałaś lat?

Marzenko...obiecuje ze porozmawiam z P i zobaczymy jak to bedzie....:-):-)

Joleńko - dobrze Ci dziewczyny prawią :tak::tak::tak: - naucz się korzystać z każdej pomocy... Predzej czy poźniej bedziesz musiała powrócić do "normalnego" świata.
W PL pozwalj każdemu na chwile z Dziewczynkami, a po powrocie weź w końcu kogos do pomocy - tylko zyskasz na tym :sorry2:

Agus...dziekuje za troske...jeszcze pare dni i troszke oddechu...zrelaksuje sie u kosmetyczki , fryzjera, solarium...a dziewczyny sprzedam....:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry