Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ale przecież już jadła kolacje!tylko wiecie co zrobi Moniq jak dojdzie, pójdzie do kuchni bo zgłodnieje, aby potem znowu nadrabiać....
Moniq jesteś już tu???

Tylko nie mów że nadrobiłaś????No ale .... nawet jeśli, to nie odpisywałaś na posty ....
2 strony![]()

... nie mam na nic sil (właśnie skonczylam robic ciacho) - rano nadrobie zaległosci
... teraz potrzebuje relaksu (a glupio jest mi sie polozyc, gdy w domu jeszcze Szwagier siedzi)tylko wiecie co zrobi Moniq jak dojdzie, pójdzie do kuchni bo zgłodnieje, aby potem znowu nadrabiać....
kuzwa - nie trafie dzis do Was z wypowiedziami... totalnie nie wiem "o co kaman"![]()

no to pójdzie pobajeżyć z M albo na małe co nie co ,coś wymyślino ale przecież już jadła kolacje!

tylko wiecie co zrobi Moniq jak dojdzie, pójdzie do kuchni bo zgłodnieje, aby potem znowu nadrabiać....