• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witaj Mamtud. Co tam u Ciebie kochana? Gabuni skaza sie nasiIiła?
Witaj :-) U mnie w sumie nic nowego, dziś byłam w pracy i przez 7 godzin nie miałam czasu wyjść na siku :zawstydzona/y:
Gdy oglądałam zdjęcia Damianka Confi to tak jakbym widziała brzuszek i brodę Gaby... Normalnie nie wiem co jej jest, ja naprawdę bardzo uważam na to, co podaję jej do jedzenia i na to co ja jem... Frustruje mnie to bardzo bo już myślałam, że mamy "z górki" :-( Może opiekunka czymś ją dokarmia? Sama nie wiem:-(

Dobrze, że Mikołajowi lepiej! Ucałuj go od cioci :-)

monika kasica barmanka moje też szaleją na całego, łączę się w bólu :sorry2:

mamstud, a wiesz że lepiej.. ;-):tak: ma kilka plamek w okolicach łokci ale takie blade i niewielkie.
a u was z czym jest gorzej? :-(

kasica, normalnie myślałam że głowa mi pęknie :szok:
a wystarczyło że poszłam (aż dwa razy musiałam iść :sorry2:) wyjąć z wyrka, przytulić i ułożyć na boczku.. pomogło :tak:

teraz tradycyjnie za godzinkę muszę dokarmić go resztą mleczka które zostawił :wściekła/y: cholercia już któryś raz z rzędu się to zdarza :wściekła/y:

kasia, nooo jak widzisz jestem na BB więc wiadomo kto poległ :cool2:

tikanis, no tak, albo Superniania jest potrzebna, albo Super Kasia :tak::-):-) a tak serio, to nie zazdroszczę :-(:-( kurcze tosz macie gorzej niż z noworodkiem jakimś :zawstydzona/y::zawstydzona/y: trzymaj się.. kiedyś to w końcu minąć...

malinka, o to widzę że mąż grzeczniutko zgodził się na twój wypad z koleżanką ;-):-) chce coś w zamian czy jak? :-D:-D:cool2::cool2:

Jakies grzeczne masz to dziecko:baffled:.Jutro wysyłam Ci priorytetem Tomka na nuki zachowania.Kasica,wysIe Roksane i będziesz miała wesoło:tak:
sadystka :-p:-p:-p

Mamstud,mysIę,ze opiekunka nie byłaby taka głupia.PIamy moze od czegos innego.Damis nie jest skazowy i go dopadło. Gabunia moze tez ma taka deiIkatną skóre.
też mam taką nadzieję, a tymczasem muszę się wybrać do alergologa.
Jutro mieliśmy jechać do Kołobrzegu ale chyba nie pojedziemy przez tą okropną pogodę :-( Śnieg, wiatr, mróz, zaspy, eh

Barmanko super, że Wam lepiej! Kurcze, Wy najdłużej się męczycie z tym cholerstwem. U nas gorzej ze skórą, nie wiem dlaczego :-( Nie dałam Gabie nic nowego, a jednak wylazło :-( Może to rzeczywiście kwestia delikatnej skóry....

malinka ale fajnie, że wyszłaś z domku! A gdzie byłaś z tą kumpelą? :-)

kasiu super, że Filip radzi sobie z katarkiem

nina witaj! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sadystka? U Super Kasi jest ok. Czy wy widziałyscie zeby Fifi na jakims zdjęciu był smutny.Ja na kazdym widzę uśmiech od ucha do ucha. No chyba,ze dostaje cos ogłupiającego i jest spokojny i zadowoIony.;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry