• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
:tak:
u nas.... M ma urlop :-p są więc miłe dni i noce :-D pod różnymi względami...:-) ale i minusy też są...bo necik ograniczony :-p
Tymek wciąż nie przesypia nocek...mimo mleka modyfikowanego...:baffled: więc tak jak było budzi się ok 2-3 i o 4-5 mimo wypitej butli ok 200 z godz 23 lub 24 :szok:
ojj, jak miło,że macie dużo czasu dla siebie! :-)

Eh, te majowe dzieciaczki, chyba się na nas uwzięły! nino wiesz coś o tym, prawda?

moniqsan no znam Cię, znam... Mam nadzieję, że aż tak czarno nie będzie!!

m&m's to już niedługo!!!:-)

malinka nie pij tyle dziecko.... :-)

u nas.... M ma urlop :-p są więc miłe dni i noce :-D pod różnymi względami...:-) ale i minusy też są...bo necik ograniczony :-p
Tymek wciąż nie przesypia nocek...mimo mleka modyfikowanego...:baffled: więc tak jak było budzi się ok 2-3 i o 4-5 mimo wypitej butli ok 200 z godz 23 lub 24 :szok:
współczuje tych nocek... ale Kasia tutaj ma bardzo dobrą metodę na przestawianie malucha aby w nocy się nie budził.... ale Ci dobrze że masz M cały czas.. ja też mam net ograniczony wieczorkiem teraz luzik bo M uczy się do egzaminu

ale jakimi względami jakieś szczegóły :-p:rolleyes2:
Tymuś też tak kocha Mamę że 3 godziny bez niej wytrzymać jest ciężko, kochane dzieci:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry