• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Gaba też bardzo długo przekonywała się do nowych smaków, mam nadzieję, że Lilianka też w końcu "załapie", że jedzenie jet mniam :-)

a mówiłam Wam, że Gabunia mówi tata, mama, papa (gdy macha rączką) i bam (gdy coś jej spadnie) gaduła moja :-)
Ale mama mówi też do brata...:sorry2:
oj tam nie ważne szczegóły BRAWO :-)

reklama
Gaba też bardzo długo przekonywała się do nowych smaków, mam nadzieję, że Lilianka też w końcu "załapie", że jedzenie jet mniam :-)

a mówiłam Wam, że Gabunia mówi tata, mama, papa (gdy macha rączką) i bam (gdy coś jej spadnie) gaduła moja :-)
zdolna dziewczynka a brata tak kocha że z miłości do niego mówi mama ;-)

eh Tymek mówił mama ale mu przeszło... tata jest na topie cały czas od prawie 3 miesięcy :baffled: i wszystko jest tata... a reszta to baba;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry