Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie uwierzycie co zrobiłam
Przypaliłam jajko dziecku do obiadu![]()

Po prostu postawiłam i sie gotowało...w międzyczasie przyszedł P pooglądać tenisa...to ja wykorzystując sytuacje poszłam do wanny;-)....leże sobie w błogiej ciszy...na to wchodzi P i mówi...wyłączyłem jajko bo już nie było wody i się kopciło

[
No i niestety z tymi wyszukanmi potrawami często jest tak, że brzmi to królewsko, a na wielkim talerzu dostajesz jakiś kleks z kompozycją z karmelu, gdzie Ty spodziewałaś się czegoś do jedzenia
Nie interesują mnie jaja mew z dresingiem majonezowym z Lyonu z solą selerową (ostatnio oglądałam coś takiego w jakimś programie i polewałam się ze śmiechu ...)
jakąś normalną smaczną zupę, a nie "krem brokułowo-pietruszkowy z nutką fantazyjnej kolendry"obiad elegancki choć klasyczny, nie żadne "małże św Jakuba zapiekane pod pierzynką maślano-szafranową z dekadenckim akcentem kolorowego pieprzu"
Ps. Nie wiem czy takie dania są, to moja szalona twórczość![]()

Nie uwierzycie co zrobiłam
Przypaliłam jajko dziecku do obiadu![]()

jak to zrobiłaś????MPo prostu postawiłam i sie gotowało...w międzyczasie przyszedł P pooglądać tenisa...to ja wykorzystując sytuacje poszłam do wanny;-)
....leże sobie w błogiej ciszy...na to wchodzi P i mówi...wyłączyłem jajko bo już nie było wody i się kopciło
Zapomniało mi się![]()

doczytałam.....Moniqsan...nie za bardzoPo prostu postawiłam i sie gotowało...w międzyczasie przyszedł P pooglądać tenisa...to ja wykorzystując sytuacje poszłam do wanny;-)....leże sobie w błogiej ciszy...na to wchodzi P i mówi...wyłączyłem jajko bo już nie było wody i się kopciło
Zapomniało mi się![]()

leże sobie w błogiej ciszy...na to wchodzi P i mówi...wyłączyłem jajko bo już nie było wody i się kopciło![]()
(u mnie tak jest)