• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Hej i ja jestem.

Zosienko sto Iat maIutka.

Mamstud,trzymaj sie kochana. Jak dzisiaj Andrzejek sie czuje?

Bosze,ja dzisiaj zIatałam całe miasto.
Widziałyscie gazetke promocyjną IidIa? Maja promocje na zupki,soczki i to w dobrych cenachnp. 3 zupki 190g za 7,49 Iub soki 4x300mI za 7,49.
Wpadałam zobaczy co mają i zrobiłam zapasik.MysIałam,ręce mi odpadna jak wracałam do domu.
Ide zrobic kawke i siadam na pogaduszki.

reklama
hi hi hi :-D:-D:-D

a ja się zastanawiam co bym wolała. wybór jest trudny. :-D:-D:-D:-D
może bliźniaki. tylko dwujajowe, każdego po jednym. :-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D
Ty masz już super parkę a ja jestem zdominowana przez mężczyzn:dry:.Mała kobitka by się przydała:tak:
ja pomyślałan na zdjęciach z Egiptu taka płaska....niemożliwe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie no padłam:-D:-D:-D:-D
a no fakt, wyleciało mi to z głowy.:-D:-D:-D:-D:-D
Niemozliwe jesteście.
Ale mi Was brakowało:-D:-D:-D

Heloł Babeczki!!!

u nas dzionek pełen wrażeń (pozytywnych) po mało pozytywnej nocce... :-(ale na szczescie teraz jest ok - wiec nie bede drążyć tematu.

Mamamatysia-WITAJ Kochana!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)
Kurcze... podziwiam Cię, ze bedziesz przy porodzie... teraz zobaczysz jak to z zewnątrz wygląda - widok zapewne bezcenny!!!
Gratuluję super umiejętności Filipka!!! Wooow - zdolniacha!!!:tak::-):-):-):-):-):-):-)

Moniko - witaj!!!:-):-):-):-):-):-):-) a poza promocjami w Lidlu - co u Ciebie??

witajcie dziewuszki!
Monika ukradłaś mi posta o Liedlu!
nie nadrobiłam Was jeszcze, bo zostało mi 16 stron a jeszcze musze pulpety Izie odgrzać, więc zapytam, jakieś wieści od mamstud?? Co z Andrzejem?

memenems ja dziecko planuje dopiero ok 2013/2014 roku... a następne ok.2015/2016- tylko muszę męża zgwałcić, bo on trójki nie chce...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry