• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Co do chodzenia Filipa to też zaczął sam siadać(dwa tygodnie temu) , potem raczkował(nie mylić z pełzaniem,które uprawiał od dwóch miesięcy),dzień później wstał a za koejne dwa zaczął tuptać.Więc Marzenko nie zdziw się jak u was będzie tak samo.

reklama
eee no, nowy laptopik - fiu fiu;-)! Confi ma nowego, zeby w pracy z nami byc...
No nareszcie się zdecydowała.Super, ze będzie z nami nawet w pracy chociaż wiem ,że w kwiaciarni ciężko znaleźć czas.Ale może jakoś się uda.Brakowało mi jej tu na forum wiec ogromnie się cieszę:tak:.
A mój laptop nie będzie taki całkiem nowy:no: Adam da mi swoje Lenovo(obecnie posiadam Toschibę) a on kupuje sobie nowy:dry:.no ale nie narzekam bo bede miała lepszy procesor i więcej miejsca na dysku:-).

Co do chodzenia Filipa to też zaczął sam siadać(dwa tygodnie temu) , potem raczkował(nie mylić z pełzaniem,które uprawiał od dwóch miesięcy),dzień później wstał a za koejne dwa zaczął tuptać.Więc Marzenko nie zdziw się jak u was będzie tak samo.
Boszzz ale chłopak ma tempo:szok: U nas tak powolutku, po kolei... Siadamy ładnie od 1,5 miesiąca:tak:Pełzamy też od jakichś dwóch miesięcy, ale ostatnio to rekordy prędkości w pełzaniu pobijamy:-D no i od kilku dni usiłujemy się podnieść... ale na razie bez końcowego 100% efektu:-D

Boszzz ale chłopak ma tempo:szok: U nas tak powolutku, po kolei... Siadamy ładnie od 1,5 miesiąca:tak:Pełzamy też od jakichś dwóch miesięcy, ale ostatnio to rekordy prędkości w pełzaniu pobijamy:-D no i od kilku dni usiłujemy się podnieść... ale na razie bez końcowego 100% efektu:-D
Jego tempo tez mnie przeraża:szok:.Zwłaszcza, że mam niezłą gimnastykę przy nim(w biegu przez przeszkody niedługo będę niepokonana;-)).Nauczył się tez wołać Mateusza. Gdy go widzi to podskakuje i mówi Ati.
co do postępów Nataszy to ani się spostrzeżesz a będziesz za nią biegać.

cześć smerfobabki,:-)

u nas słoneczko świeci.:-):-) :tak::tak:
Moja matka mnie wnerwia!!!:wściekła/y::wściekła/y: :growl::growl:. ale nie będę o tym gadać.:dry:

mmatysia dobrze że wreszcie jesteś :tak::tak:ja już się martwiłam o ciebie.
no i możemy sobie ręce podać, bo Maja kilka dni temu zrobiła sama 2 kroczki od łóżka do szafki.:szok::szok:

reklama
cześć smerfobabki,:-)

u nas słoneczko świeci.:-):-) :tak::tak:
Moja matka mnie wnerwia!!!:wściekła/y::wściekła/y: :growl::growl:. ale nie będę o tym gadać.:dry:

mmatysia dobrze że wreszcie jesteś :tak::tak:ja już się martwiłam o ciebie.
no i możemy sobie ręce podać, bo Maja kilka dni temu zrobiła sama 2 kroczki od łóżka do szafki.:szok::szok:
No i nie będzie spał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Witaj ememesiku(podoba mi się to zdrobnienie:-)).
Wiem,że wielokrotnie pytałaś o mnie-Muaaaa:-D.
Szykuje się do porodu i to pochłania mi mnóstwo czasu:sorry2:
Gratulacje dla Majki n i współczucia dla ciebie-jak się rozkręci to będziesz miała sajgon( po co to pisze skoro przecież przechodziłaś to juz z Mikołajem)
No i gadaj tu zaraz czy ci mama podpadła...(wyżal się ciociom dobra rada)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry