mamstud
Luty 2004, maj 2009
Andrzej narzekała na ból pod pachami i szyi ale żaden lekarz nie zbadał węzłów....Mamstud - a jak węzły chłonne, powiększone i które???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Andrzej narzekała na ból pod pachami i szyi ale żaden lekarz nie zbadał węzłów....Mamstud - a jak węzły chłonne, powiększone i które???
Jestem spokojna ale kuuuuuuuuuuuuuuźwa do groma jasnego, konowały jedne!Andrzej narzekała na ból pod pachami i szyi ale żaden lekarz nie zbadał węzłów....
Bohaciefka a co to może oznaczać!?!?!?!?Jestem spokojna ale kuuuuuuuuuuuuuuźwa do groma jasnego, konowały jedne!
Badanie węzłów chłonnych to standard, zwłaszcza w ptrzypadku niewyjaśnionych - niezlokalizowanych infekcji, a infekcję ma sporą. Po prostu wkurza mnie,że badanie które nic nie kosztuje nie jest wykonywane - to zwyczajne niechlujstwo w zawodzie.Bohaciefka a co to może oznaczać!?!?!?!?

nie mam pojęcia jakbym się zachowała...aż mi się gorąco zrobiło :-
na pewno ma teraz w tobie duże wsparcie 
dobranocZmykam kochane dobrej nocki życzę.;-)
trzeba będzie coś ukręcić..może jakiś a'la balejs, albo malibu....