• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Bohaciefka a co to może oznaczać!?!?!?!?
Badanie węzłów chłonnych to standard, zwłaszcza w ptrzypadku niewyjaśnionych - niezlokalizowanych infekcji, a infekcję ma sporą. Po prostu wkurza mnie,że badanie które nic nie kosztuje nie jest wykonywane - to zwyczajne niechlujstwo w zawodzie.
Poza tym po lokalizacji powiększonych węzłów chłonnych łatwiej zlokalizować miejsce (organ) zainfekowany i po antybiotykoterapii porównać stan węzłów, jeżeli nie ma poprawy to infekcja dalej sobie hula i dany antybiotyk nie dał rady.

Co do cukru to powinnaś otrzymać zalecenie udania sie do poradni dla cukrzyków aby specjalista ocenił przyczynę dlaczego organizm nie radzi sobie z przerobieniem cukrów i być pod stałą kontrolą.

To niech te szpitalne konowały napiszą w wypisie jako zalecenie kontrola w poradni cukrzycowej, powtórne badania krwi i moczu po skończeniu antybiotyku i jeszcze raz po ospie (jak już strupki odpadną). Wtedy ma się co z czym porównać i dalszą drogę leczenia obrać.

Ostatnia edycja:
jestem, czytam was, ale jakoś nie mogę się skupić:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
poprasowałam Marcelkowe ciuchy, pochowałam....a mąż siedzi na sofce i film ogląda :wściekła/y:
jezuuuu mam takie nerwy na niego dziś że nie ręczę :shocked2:

mamstud, normalnie mnie ciary przeszły jak pisałaś o tych drgawkach u Andrzejka :szok: nie mam pojęcia jakbym się zachowała...aż mi się gorąco zrobiło :-(:-(

bohaciefka, fajnie że jesteś. widzę że na spokojnie podchodzisz i dużo dobrych rad udzielasz naszej Paulinie :tak: na pewno ma teraz w tobie duże wsparcie :tak:

Dobranoc - Marzenko, Kasiu, Barmanko, Mamstud (Ciebie to ponownie mocno wytulam -bedzie dobrze!!! najważniejsze, że Ty jestes spokojna, wiesz gdzie masz szukać wsparcia i pomocy - i tego się trzymaj, muaaa:***)

Ja też już się pożegnam - aż dziwne, że jaga pozwolila mi na tak dlugie klikanie:baffled::confused:
Kolorowych snów :***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry