kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
Super.jak jesteś gotowa na zabranie to próbuj...Ale wiecie co! Gaba pije mleczko z butelki! Nawet dziś na noc wypiła 90 ml. Fajnie, prawda? Może to dobry moment na zabranie cycusia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super.jak jesteś gotowa na zabranie to próbuj...Ale wiecie co! Gaba pije mleczko z butelki! Nawet dziś na noc wypiła 90 ml. Fajnie, prawda? Może to dobry moment na zabranie cycusia?
za mało cię tam nafaszerowalino spoko, spoko... ja 2 lata spędzilam na zmianę w szpitalu i domu... ale to przezwspomniane zapalenia płuc i oskrzeli.. Ale mimo wszystko nadal sie mnie te choróbska czepiaja![]()

Serio?! Qrwa no.... Dlaczego ONI tacy są? Zrobię te wszystkie badania prywatnie, nie będę się prosićWysoki cukier zaraz do badania wątroba
Mocz niedobrze to usg układu moczowego, zwłaszcza nerki pod lupę.

Brawo dla Gaby:-):-):-). Gosia wypijała 90, potem długo 120 a dopiero od 2 tygodi wypija po 180 ml mleka jednorazowoLekarka jedna na oddziale była świetna, przyjmuje nawet blisko nas. Mam zamiar się do niej przenieść
Ale wiecie co! Gaba pije mleczko z butelki! Nawet dziś na noc wypiła 90 ml. Fajnie, prawda? Może to dobry moment na zabranie cycusia?
.To się właśni nazywa Polska Służba ZdrowiaSerio?! Qrwa no.... Dlaczego ONI tacy są? Zrobię te wszystkie badania prywatnie, nie będę się prosić![]()

no widzisz... to dobra wiadomość! raz, że dobra lekarka, a dwa zawsze to jakieś znajomości w szpitalu... lepiej, żeby się nie przydały, ale licho nie śpi... lepiej je mieć... no i gratulacje dla Gaby!!!Lekarka jedna na oddziale była świetna, przyjmuje nawet blisko nas. Mam zamiar się do niej przenieść
Oszczędności, oszczędności, tyle że większe oszczedności byłyby z szybkiej i prawidłowej diagnozy niż z leczenia na ślepo i a może przejdzie.Serio?! Qrwa no.... Dlaczego ONI tacy są? Zrobię te wszystkie badania prywatnie, nie będę się prosić![]()
To się właśni nazywa Polska Służba Zdrowia![]()

Racja, lekarze wiedzą "czyj" jest dany pacjent i o swego lepiej dbają ( z reguły).no widzisz... to dobra wiadomość! raz, że dobra lekarka, a dwa zawsze to jakieś znajomości w szpitalu... lepiej, żeby się nie przydały, ale licho nie śpi... lepiej je mieć... no i gratulacje dla Gaby!!!