mamstud
Luty 2004, maj 2009
nie! Ale wyniki moczy były kiepskie.... Widzisz, ja nie wiem jakich badań powinnam się domagać i to mnie właśnie przeraża :-(A zrobili w szpitali usg brzucha i nerek???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie! Ale wyniki moczy były kiepskie.... Widzisz, ja nie wiem jakich badań powinnam się domagać i to mnie właśnie przeraża :-(A zrobili w szpitali usg brzucha i nerek???
a nie macie jakiegoś dobrego-sprawdzonego pediatry?nie! Ale wyniki moczy były kiepskie.... Widzisz, ja nie wiem jakich badań powinnam się domagać i to mnie właśnie przeraża :-(
na szczęście nic nie pamięta. Teraz nie ma gorączki, śpi ze mną na dole bo boję się go zostawić samego. Jest bardzo wysypany ale jego to bawi :-)
... i nie wiem na co mam sie szykowac przy jadze..Nie mogę zasnąć od 2 dni, gdy tylko zamknę oczy widzę jego wykrzywioną buźkę....
powinien być w szpitalu,ale ten warunków nie ma obłęd.............nie! Ale wyniki moczy były kiepskie.... Widzisz, ja nie wiem jakich badań powinnam się domagać i to mnie właśnie przeraża :-(
nie mamy, a do naszej chyba więcej nie pójdę. W piątek Andrzej miał już krosty, gorączkę i gardło czerwone, a ona nie pomyślała o ospie...a nie macie jakiegoś dobrego-sprawdzonego pediatry?
ja tylko świnkę miałam... i do dziś mi została...ja nigdy nie miałam żadnej z zakaźnych chorób...
Ty jak już coś powiesz... A gdzie trzymasz tą świnkę? Ładna? :-)ja tylko świnkę miałam... i do dziś mi została...
Mamstud a Gaba na razie o.k.? żadnych objawów?