M
Marzena80
Gość
upssss... to rzeczywiście klops... a dużo do robienia?A nieTo my nieubezpieczeni byliśmy....małe przeoczenie terminu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
upssss... to rzeczywiście klops... a dużo do robienia?A nieTo my nieubezpieczeni byliśmy....małe przeoczenie terminu
![]()
Na razie trzeba wysuszyć....no i grzeją tam cały czas....a co do reszty to nie wiemupssss... to rzeczywiście klops... a dużo do robienia?

no to tyle szczęścia w nieszczęsciu, że i tak remont planowaliście...Na razie trzeba wysuszyć....no i grzeją tam cały czas....a co do reszty to nie wiem
Ale i tak miał być remont.....także tylko się troszkę przyśpieszy![]()
no to tyle szczęścia w nieszczęsciu, że i tak remont planowaliście...

Ale fajnie, znowu Cię mam! Jjem :-):-)Tsarina - zgadnij co !! u mnie dziś dokładnie identyczna akcja była z brokułami!!!! tylko że od M, zabrala, bo ja nie jjem tego. i też prosto z tależa nie żadne podzibane, zmiksowane, tylko normalnie wiąchę wzięla i pogryzła, i zaraz krzyczała o następną!.
Tatuś był dumny.![]()

Dobranoc!!!Dziewczynki dobranoc,ja już spadam,paaaaaaaaaaa:-)
Tsarina - zgadnij co !! u mnie dziś dokładnie identyczna akcja była z brokułami!!!! tylko że od M, zabrala, bo ja nie jjem tego. i też prosto z tależa nie żadne podzibane, zmiksowane, tylko normalnie wiąchę wzięla i pogryzła, i zaraz krzyczała o następną!.
Tatuś był dumny.![]()
a Ty się w korektora bawisz?Ale fajnie, znowu Cię mam! Jjem :-):-)![]()
zboczenie zawodowe, a zawsze bawi mnie gdy m&m's tak pisze :-)a Ty się w korektora bawisz?