mamstud
Luty 2004, maj 2009
a ja wódeczkę popijam :-)wiem widziałam, ale ja mrocznego harnasia dziś testuje i chyba za szybko poszedł mi w głowę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja wódeczkę popijam :-)wiem widziałam, ale ja mrocznego harnasia dziś testuje i chyba za szybko poszedł mi w głowę
a ja wódeczkę popijam :-)
chrupka on zdźamdzia bez problemu...tak samo jak jabłuszko (ale to bardziej on ssie niż gryzie), a niestety grudki mu nie podchodziły...ale już znalazłam sposób na niego.Barmanko...u mnie Nadia zaczęła szamać bez problemu grudkowe jedzenie od momentu jak jej dałam chrupka kukurydzianegoMoże spróbuj...
![]()
a ja nic nie mam buuuuu :-a ja wódeczkę popijam :-)
Jacyś psychole z wyższego piętra...no i teraz będzie klops....bo nie ubezpieczonea jak to się stało że was zalało? rura jakaś poszła?

rozumię, że oni nie ubezpieczeni byli...??? ale to przecież wtedy z Wszego ubezp pójdzie, a od nich TU ściąga... chyba tak?Jacyś psychole z wyższego piętra...no i teraz będzie klops....bo nie ubezpieczone![]()
A nierozumię, że oni nie ubezpieczeni byli...??? ale to przecież wtedy z Wszego ubezp pójdzie, a od nich TU ściąga... chyba tak?
To my nieubezpieczeni byliśmy....małe przeoczenie terminu

o w morde jeżaJacyś psychole z wyższego piętra...no i teraz będzie klops....bo nie ubezpieczone![]()

hihihi ja tak iplan miałam wczorajmam plan się upić dziś żeby w końcu móc zasnąć....
(nie wyszło niestety
)