mamstud
Luty 2004, maj 2009
roxy a co się stało??Żeee coooo????? Nie ma takiej opcji....sami sobie posprzątają...
Albo sprzątaczka....ja paluchem tam nie kiwne![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
roxy a co się stało??Żeee coooo????? Nie ma takiej opcji....sami sobie posprzątają...
Albo sprzątaczka....ja paluchem tam nie kiwne![]()

no to co teraz? chyba genberalne porządkiw domku cię czekają co? i wywindowanie na strych wszystkiego co Filipek może złapać w swe malutkie rączki ;-)

już sobie wyobrażałam minki dziewczyn jak to czytały 

rety kiedy one wam (Jadzi) urosły??

a patrzyłaś na tej stronce co ci podesłałam? może tam znajdziesz jeszcze jakieś godnego polecenia, co?;-)
:-)
całego brokuła wszamać
ja dopiero wprowadzam grudkowe jedzenie
próbowałam już miesiąc temu, ale mały niestety miał odruchy wymiotne, i skończyło się na niezłym pawiku w chrzciny na garniak mojego m 
no ale teraz grudki mieszam z papkami, i od kilku dni jakoś to przechodzi...ciesze się 

będzie dobrze 

Mojemu P zalało biuro w firmie.....i siedzi mi z papierami w domuroxy a co się stało??

dobry wieczór Majóweczki
Co na tapecie?
Witaj Mamstud:-)
Jak Andrzejek?
PauIinka jak tam dzieciątko?
mamstud jak dziecię???
Barmanko...u mnie Nadia zaczęła szamać bez problemu grudkowe jedzenie od momentu jak jej dałam chrupka kukurydzianegoMoże spróbuj...
![]()
roxy no ale w simie M masz w domu :-)

Nawet lepiej...mogłam do sklepu wyjść sama....i na fajeczke bez problemu;-)tsarina Mroczna Ty moja :-) Odpowiedź wyżej :-)
Musze wykorzystać patent z marchewkątak, i miśkopty i chrupaczki- nauka gryzienia, memlania i innych takich... ale tez na lekko podgotowanej marchewce pociętej w pałeczki....