• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mmatysia, wow kochana gratuluje chodzącego szkraba :tak::tak: no to co teraz? chyba genberalne porządkiw domku cię czekają co? i wywindowanie na strych wszystkiego co Filipek może złapać w swe malutkie rączki ;-):happy2:
haha ale się uśmiałam z tym "porodem" :-D:-D już sobie wyobrażałam minki dziewczyn jak to czytały :cool2::-D

monika, tsarina, gratuluje udanych zakupów w Lidl :tak::tak:

aga, czy mnie oczy nie mylą że wy już macie (znaczy się Jaga) 4 zęby???? :szok::szok::szok: rety kiedy one wam (Jadzi) urosły??:shocked2::shocked2:
życzę ci byś znalazła dobrego lekarza :tak: a patrzyłaś na tej stronce co ci podesłałam? może tam znajdziesz jeszcze jakieś godnego polecenia, co?;-)

confi, faaajnyyy ten maluszek.;-):tak::-)

tsarina, zdolniacha z tej twoje Izy Mirki :tak: całego brokuła wszamać :tak: ja dopiero wprowadzam grudkowe jedzenie :zawstydzona/y: próbowałam już miesiąc temu, ale mały niestety miał odruchy wymiotne, i skończyło się na niezłym pawiku w chrzciny na garniak mojego m :sorry2::-D no ale teraz grudki mieszam z papkami, i od kilku dni jakoś to przechodzi...ciesze się :tak:

kasia a dlaczego czekasz na mnie? :sorry2::sorry2::-D

kasica spokojnej nocki....

mamstud, cieszę się że trafiliście na lepszą pediatrę..mam nadzieję że teraz to już z górki będzie u was.. porobicie badania, wszystko się wyjaśni...:tak::tak: będzie dobrze :tak::tak:

roxy no ale w simie M masz w domu :-)

barmanka u nas grudki też długo były bee, teraz papki już nie przejdą :-)

tsarina Mroczna Ty moja :-) Odpowiedź wyżej :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry