M
Marzena80
Gość
hihihihihihihihmmmmm.... dobrze, że się polszczyzny trzymasz, mogło być portwell....
a i tak to jest fajne słowo do błędów - Hożuf
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hihihihihihihihmmmmm.... dobrze, że się polszczyzny trzymasz, mogło być portwell....
nie no żartuję przecież!czytam,ale się boje że moje błędy zaraz wytkną![]()
czytam,ale się boje że moje błędy zaraz wytkną![]()

hi hi hi

!!! serio!! wyczułam cię!!!!
Dziękuję w imieniu Filipa.Tak jest ciężko.najbardziej cierpi kot bo dostęp do jedzenia ma tylko w porach snu dzieckammatysia, wow kochana gratuluje chodzącego szkrabano to co teraz? chyba genberalne porządkiw domku cię czekają co? i wywindowanie na strych wszystkiego co Filipek może złapać w swe malutkie rączki ;-)
.Tylko dzisiaj wyciągałam Filipa trzy razy z kociej miski
.

:-):-):-):-):-):-):-)To rozumiema ja wódeczkę popijam :-)

Ej no ja jestem tylko gości musiałam wykurzyćno właśnie ani jej ani Mmatysia... zniknęły...
.ej no myłam się ...nie mogłaś wyczuć....ty coś za często mnie ostatnio wyczuwasz???podejrzane....hi hi hi
wiedziałam że jesteś!!! serio!! wyczułam cię!!!!
Nooooooo:-)dobry wieczór, czy przyjmiecie jedną śpiącą blondynę z Karmi ?
czekałam na inną odp. to robię czy nie???nie no żartuję przecież!

dobra, idę już w takim razie...Dziewczyny ja spadam. Wrócę jak Mamstud pójdzie spac.Iepiej zeby moich błędów nie wyIiczała bo wstyd będzie![]()