Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mam malutkie pytanko , czy też macie problemy z oddychaniem , szczególnie wieczorem ?? Ja mam coś takiego jakoś od dwóch tygodni. Można to porównać do słonia siedzącego na klacie :-) Po prostu nie mogę do końca złapać oddechu i zastanawiam się, czy jest to już stan przedzawałowy czy to w związku z ciążą ??
hej
Tez mam takie problemy z oddychaniem, tak mi jakos ciezko czasami ,okno otwieram....tak glosno oddycha ze mezus marudzi ze nie moze zasnac........
musze pare razy gleboko oddychac i jest troche lepiej ale generalnie ciezko jest!!!!!!tylko swierze poowietrze pomaga!!
witajcie po switach:
u mnie swieta spokojnie jak szybko przyszly tak szybko minely, ale za to dzisiaj to mialam dzien swietny, od piatku boli mnie zab, w sobote poszlam jakos do pracy ale wieczorem to juz bylo zle, w nocy prawie wogole nie spalam...no nie fajnie, i za namowa kilku osob, poszlam na ostry dyzur stomatologiczny- nie odsc ze wystalam sie okolo godziny w kolejce do dentystki ktora dorabiala do emerytury ( slowo miala z 60 lat, i okulary jak denka), to jeszcze chciala mi sie zabrac za zdrowego zeba, cos podwiercila w nim w tym zdrowym i stwierdzila ze z tym chorym to najlepiej usunac korzen i poczekac z tym do konca ciazy, i ze mam jesc druga strona. W sumie nic nie zrobila, nastalam sie jak glupia a zab jak bolal tak boli...Moj M tez sie tam wybral- jakos tak dziwnie wyszlo ze nam obojgu zeby sie odezwaly, to zaczela mu wiercic na otwartym nerwie a jak ja prawie znokautowal na tym fotelu to dala mu znieczulenie, ktore nie zadzialalo, i twierdzi ze zabila mu tego zeba, tylko nie wiadomo czy dobrego bo miala dylemat, w sumie jego zab nadal boli
Pogratulowac NFZ, wykwalifikowanej kadry oraz szybkiej i skutecznej pomocy doraznej w naglych wypadkach....
ladygab dlatego ja poszłam prywatnie - państwowo chcieli całkiem wyrwać. Tam lekarz normalnie zaleczył mi jednego kanałowo a dwa jeszcze w kolejce, tyle że nie robi mi RTG