Kokoszka
Majowa mamusia'09
Hej kochane,
Ale zescie sie rozpisaly
widac ze wypoczete po Swietach...a u nas bylo bardzo milo, ja z kolezanka zrobilysmy wigilie (Grecy nie obchodza 24 jako wigili)wiec bylo bardzo fajnie
czulam sie jak w Polsce
A 25 bylismy u tesciowej, ta sie nagotowala jak dla wojska
nie mialam gdzie wpychac, czulam sie jak balon ktory zaraz odfrunie
A 26 mielismy nasza rocznice zareczyn wiec swietowalismy
Tak jak wy odpoczelam w te swieta (po raz pierwszy spedzilam je tu i okazaly sie bardzo przyjemne).
Velvet, Madzia zycze wam aby dzidzia wyszla przed komuniami waszych pociech
ja tez mam jakies takie przeczucie ze urodze wczesniej
zobaczymy...mysle ze terminy sie nam jeszcze zmienia
Moga skakac 2 dni w przod 2 dni w tyl.
Imagination mnie dzidzia bardzo kopie po pecherzu
chyba mysli ze to przytulanka bo tak czesto dostaje ze lece do toalety (generalnie siusiam bardzo czesto w nocy sie budze po 6 razy)i jak juz dolece sa to 2 krople a ulga
Twoja dzidzia jest jeszcze mala wiec czujesz delikatne ruchy pamietam ze jak bylam w 18 tygodniu i mnie kopala to bylo smieszne i mile, teraz jak przywali mi nie raz hehe ma sile dziewucha
zjem je te nozki
Patusia u mnie wszyscy mowili ze to bedzie chlopak (oprucz tesciowej) i okazalo sie ze to dziewczynka
Chociaz kazdy niby mowil ze "chodze na chlopaka", wiec sie nie przejmuj...3mam kciuki zeby byla dziewuszka
Anulinka o ruchy malenstwa sie nie martw kazda kobieta je roznie doswiadcza, a jednego dnia malenstwo moze kopac jak szalone a drugiego mniej lub malo
Takze sie nie przejmuj, u mnie osobiscie moja corcia przespala swieta troszke sie poruszala ale wczoraj jak sie obudziala to kopala na calego we wszystkie strony, i dzisiaj raczej spi, malo kopie wiecej sie wierci
Takze sie nie martw, im pozniej tym wiecej sie bedzie ruszac
Pozdrowienia i buzki dla wszystkich mamus
Ale zescie sie rozpisaly
widac ze wypoczete po Swietach...a u nas bylo bardzo milo, ja z kolezanka zrobilysmy wigilie (Grecy nie obchodza 24 jako wigili)wiec bylo bardzo fajnie
czulam sie jak w Polsce
A 25 bylismy u tesciowej, ta sie nagotowala jak dla wojska
nie mialam gdzie wpychac, czulam sie jak balon ktory zaraz odfrunie
A 26 mielismy nasza rocznice zareczyn wiec swietowalismy
Tak jak wy odpoczelam w te swieta (po raz pierwszy spedzilam je tu i okazaly sie bardzo przyjemne).Velvet, Madzia zycze wam aby dzidzia wyszla przed komuniami waszych pociech
ja tez mam jakies takie przeczucie ze urodze wczesniej
zobaczymy...mysle ze terminy sie nam jeszcze zmienia
Moga skakac 2 dni w przod 2 dni w tyl.Imagination mnie dzidzia bardzo kopie po pecherzu
chyba mysli ze to przytulanka bo tak czesto dostaje ze lece do toalety (generalnie siusiam bardzo czesto w nocy sie budze po 6 razy)i jak juz dolece sa to 2 krople a ulga
Twoja dzidzia jest jeszcze mala wiec czujesz delikatne ruchy pamietam ze jak bylam w 18 tygodniu i mnie kopala to bylo smieszne i mile, teraz jak przywali mi nie raz hehe ma sile dziewucha
zjem je te nozki
Patusia u mnie wszyscy mowili ze to bedzie chlopak (oprucz tesciowej) i okazalo sie ze to dziewczynka
Chociaz kazdy niby mowil ze "chodze na chlopaka", wiec sie nie przejmuj...3mam kciuki zeby byla dziewuszka
Anulinka o ruchy malenstwa sie nie martw kazda kobieta je roznie doswiadcza, a jednego dnia malenstwo moze kopac jak szalone a drugiego mniej lub malo
Takze sie nie przejmuj, u mnie osobiscie moja corcia przespala swieta troszke sie poruszala ale wczoraj jak sie obudziala to kopala na calego we wszystkie strony, i dzisiaj raczej spi, malo kopie wiecej sie wierci
Takze sie nie martw, im pozniej tym wiecej sie bedzie ruszac
Pozdrowienia i buzki dla wszystkich mamus