• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
witaj/witajcie bohaciefko :-):-):-)

kasiu - pazurki suuuper!!! ale ja chyba nigdy nie odważe się na żele czy akryle:zawstydzona/y::sorry2:- wczoraj spiłowalam swoje, a jutro chyba jakimś czerwonym lakierem potraktuje;-)

barmanko - o Ty biedna... fotek nie możesz oglądać..
Już Ci za plecami spisek knuje;-);-):-D haha - żartuje rzecz jasna...

raz jeszcze pocieszam Cię z tym jutrzejszym "dniem pracy"... Wytrzymaj jeszcze troszkę...:sorry2: to już ostatni tydzien

Ostatnia edycja:
Jutro mam wizyte u gin:-). Zresztą obiecałam gin, ze poprowadzi mi kolejną ciążę;-), tylko jakoś mi wyszło wcześniej:baffled:.

Nie dostane ponownie dziekaki wiec semestr mgr przepada:-(. No nic, podchowam gromadkę i od marca 2011 idę na podyplomowe z BHP, zamierzam zostać inspektorem BHP:-). Teraz to musze pomysleć i wdrażać te pomysły z myślą o przyszłości mojej trójeczki co by na star im dać co nie co i na starość mieć jakieś oszczędności, bo lat przybywa a do pracy młodych szukają, ładnych itp.;-)

ja już dawno temu limit przekroczyłam i też mi chodzi jak traktor :baffled::baffled: jak któraś wrzuci jakieś zdjęcie to się ładuje i ładuje :-(:-( masakra :dry:

Wiesz...my mamy pożyczonego blue connecta i nie wiem dlaczego ale cały dzień nam nie chodzi....łapie na chwile wieczorem....dlatego nigdy nie wiem kiedy i jak długo będe miała internet:baffled:

No i właśnie się żegnam bo coś sie kisi....nie mogłam Wam odpisać na ....... nie wiem czy ten post pójdzie....dobranoc:-)
Oby do piątku:tak:

a dlaczego się nie odważysz ,jak mogę zapytać???

wiesz... pewnie, że możesz zapytać ;-):tak::-D

nigdy nie miałam żadnych żeli czy akryli... mam tak mocną płytkę paznokciową (i do tego zdrową), że po prostu żal mi ją niszczyć w imię przedłużenia paznokcia, czy super ozdob (chociaż te mi sie strasznie podobają :tak::tak::tak:- ale aktualnie przy Jadze odpadają. Nie dosc, że smaruję jej pupkę, kąpie, to największym zagrożeniem jest jej buzia i wtykanie moich palców do niej :baffled: (masaż)

Jutro mam wizyte u gin:-). Zresztą obiecałam gin, ze poprowadzi mi kolejną ciążę;-), tylko jakoś mi wyszło wcześniej:baffled:.

Nie dostane ponownie dziekaki wiec semestr mgr przepada:-(. No nic, podchowam gromadkę i od marca 2011 idę na podyplomowe z BHP, zamierzam zostać inspektorem BHP:-). Teraz to musze pomysleć i wdrażać te pomysły z myślą o przyszłości mojej trójeczki co by na star im dać co nie co i na starość mieć jakieś oszczędności, bo lat przybywa a do pracy młodych szukają, ładnych itp.;-)

trzymam kciuki za wizytę!!!

szkoda tej Twojej mgr-ki :-(:-(:-(mimo wszystko rezygnujesz?? może jakoś uda Ci się zakończyć, co (wiem, że przy aktualnej dwójeczce bedzie to ekstramalny wyczyn, ale może jednak :sorry2:)
a podyplomówka super:tak::-):-):-)!!! szybka i fajna kaska wpada za szkolenia BHP...

swego czasu myslalam o robieniu badań akustycznych (wystarczy jakiś certyfikat i urządzonko do pomiarów) ;-), moj M moglby sie zając BHP... ale pomysł jak każdy został zgaszony w zarodku :-(:-(:-(

Ostatnia edycja:
pożegnam się już dzisiaj ,;-)
drażetko znowu Ciebie nie ma jak ja jestem:confused:
Dobranoc mamuśki,
bohaciefka daj znać jutro po wizycie;-)
Pa Pa;-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry