Bohaciefko - super sprawa z takim przedszkolem. Ja bym chętnie swoje maluchy w czymś takim zostawiała
Pewnie będzie spore zainteresowanie.
Tikanis - nie bardzo jestem w temacie, może już korzystałaś z tej możliwości - mam książkę "Każde dziecko może nauczyć się spać" w postaci elektronicznej. Jesli jesteś zainteresowana podaj mi maila na priv to prześlę. Być może tam znajdziesz jakieś pomysły na problem ze spaniem.
Tikanis - nie bardzo jestem w temacie, może już korzystałaś z tej możliwości - mam książkę "Każde dziecko może nauczyć się spać" w postaci elektronicznej. Jesli jesteś zainteresowana podaj mi maila na priv to prześlę. Być może tam znajdziesz jakieś pomysły na problem ze spaniem.
i jest ono bardziej podatne na nie kożyste warunki atmosferyczne (deszcz, wiatr, palące słońce etc.)
.Aż serce mni się kraje. I dlaczego płacze... bo się obudził i chce mu się spać. Jakimś wytłumaczeniem jest to że idzie mu górna jedynka ale nawet jak ząbki nie wychodziły to nocki podobnie wyglądały. Dlatego moje pytanie jakie badania robiliście?

.Lekarka powiedziała,że pewnie Filip za mało je w ciągu dnia i dlatego w nocy sie budzi.Wczoraj jadł prawie cały dzień a i tak cała nocka w d....

, jestem ciekawa kiedy my dostąpimy tego wspaniałego zaszczytu