• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Witaj Aguś:-)

Dobranoc Kasiu, dam znać:tak:.

I tez zegnam się, spać, spać... oczy mi się kleją. I myśli grzęzną gdzieś pomiędzy neuronami. Buziaki

Aga km - ja należe do tchórzliwych czyli czytaj nie lubiących ryzyka finansowego, ale czuje ,że muszę wziąć sparwy w swoje ręcę. Znajomi namawiaja mnie na otwarcie grupy przedszkolenej lub domowego przedszkola (chyba zaczyna sie od 3 dzieci). A mgr zostawiam bo M szuka pracy (od tygodnia jest bezrobotny).

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie

Pustki tu od kilku dni.

Barmanko strasznie przykro tak planować, a tu d...
No nic musisz wytrzymać:)

Bohaciefko czy Ty jesteś przy nadziei? Tak wywnioskowałam z Twoich postów.

Confi super, że mały zaczyna chodzić, zdolniacha z niego tak jak z Majuni.

U nas 9 noc odzwyczjania. Napisze Wam rano jak poszło, bo na razie odpukać jeszcze się nie obudził.

Nina - tak:tak:, będę miała trzecią pociechę:-), może będzie Adaś albo Marysia:-)

Aga km - łatwiej jak ktoś bliski dopinguje i wspiera, ze warto spróbować, może jednak wytrwasz????!!!! Pomysł, plan realizacji, spokojnie, bez pośpiechu, potrzebne kwalifikacje, połączyc siły i wiedzę i możecie z M super sie uzupełniać i prowadzić własny biznes jako coś dorywczego na początku a potem po wyrobieniu pozycji i dobrej opinii na rynku.. kto wie...

Ostatnia edycja:
ja trzymam kciuki za Adasia!!!

przed chwilą zalogowałam się na mojego firmowego maila - MASAKRA... Ludzie nie są świadomi, że mnie w Firmie nie ma... (od prawie roku:baffled::baffled::baffled:) - z jednej strony miło, że pamiętają, ze taka sobie Aga zajmowała sie papierami... a z drugiej - chamówa, że moi szefowie i koledzy zwalają robote na nieobecnych:dry:

ja trzymam kciuki za Adasia!!!

przed chwilą zalogowałam się na mojego firmowego maila - MASAKRA... Ludzie nie są świadomi, że mnie w Firmie nie ma... (od prawie roku:baffled::baffled::baffled:) - z jednej strony miło, że pamiętają, ze taka sobie Aga zajmowała sie papierami... a z drugiej - chamówa, że moi szefowie i koledzy zwalają robote na nieobecnych:dry:

Oj to baardzoo niepoważnie z ich strony:tak:Chodzi mi o Twój dostęp po roku nieobecności w firmie:tak:

nina, boheciafka- dzieki dzieczynki, wyniki wyszly idealne,,,:/ i co ?? lekarka powiedziala ze niektore dzieci tak maja,, najprawdopodobniej to zabki ale ilez mozna??? dzis kubus obuidzil sie kilka razy ale o 24 z takim placzem ze szok,, chcial spac no to po co kuzwa sie budzi.. ehhh:////

barmanka, roxy- dzieki dziewczynki ale znow ciezka nocka od 4 kuba nie spi:///

kasia - fajne pazurki:)

aga- smieszny ten list:P

nina- kjestes 3 super gratuluje ogromnie:)

reklama
Witajcie kochane nareszcie nareszcie, wyszła już jedna dwójeczka :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: jeeeeeeeeeeeeeee, ale i tak to nic nie zminiło w moich nockach, standart, stekanie, budzienie sie, płacz, marudzenie co godzinę :-(:-(:-(. Jeszcze tylko druga dwójeczka i mam nadzieję, że na jakis czas bedzie lepiej i pospi chociaż te 2 godzinki , nigdy nie myslałam, że moim marzeniem będzie przespać 2 godzinki ehhhhhh :sorry2:

kasieńka23- życzę mnóstwo zdrówka :-)

mama Niki- każdy musi miec jakis sposób na swoje maleństwo ;-)

roxy- oj kochana zyczę Ci żebys nie miała takiej masakry ja ja ;-)

kasia1208- no kochana 4 godziny a jaki efekt :-p

barmanka79- wiesz u nas jest to samo, i w sumie pytałam naszego pediatry i powiedział mi, że mała też nadrabia moją nieobecność w ciągu dnia :sorry:, a pewnie ząbki jeszcze to wszytsko potęgują

mamamatysia- kochana czy tobie nie za dobrze :confused::confused::confused::confused: ledwo co wróciła z Egiptu, już szuka następnego hotelu i jeszcze w wakacje........ no nie co za rozpusta :-D:-D. A ja musze gnić w pracy i czekam do wakacji ehhhhh :rofl2::growl::growl:

agakm- no ładnie tak obrażać swoje koleżanki blondyneczki....... mnie, asię, marzenę, monikę, mamamatysia i inne...........:angry::angry::angry:, bo dostaniesz upomnienie to jest jawna dyskryminacja mniejszości blond na forum :-D:-D:-D:-D:-D

bohaciefka- powodzenia na wizycie, no i wstaw suwaczek ;-);-) dla Adasia(mam nadzieję, że będzie chłopaczek )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry