Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Poczekaj rozbuja się.Mój tez na początkiu nie wychodził z pokoju a teraz musze go na siłę przyciągac.no wiesz jak możesz
powiem wam,że mój raczkuje ale boi się wyjść sam z pokojutak myślę że może kafelki i zimne ,już sama nie wiem...
ekonomiczne bo worków nie trzeba wymieniać.Toz to istne odkurzacze.

właśnie juz kiedyś miałam pytać jak się robot sprawdza?Jak tam twoja maszyneria do podłogi?
M zamówił aleodkurzacz i teraz próbuje odkręcić żeby przysłali myjkę bo juz nie wyrabiam z myciem dwa razy dzienniePoczekaj rozbuja się.Mój tez na początkiu nie wychodził z pokoju a teraz musze go na siłę przyciągac.
ekonomiczne bo worków nie trzeba wymieniać.
Jak tam twoja maszyneria do podłogi?
.z tymi workami to wiesz polemizowała bymekonomiczne bo worków nie trzeba wymieniać.![]()

To była taka przenośnia.
W środku nocy????
Dobranoc Roxy
Dotleniałam się
Właśnie zamarzłamNina dobranoc.
Roxy nie zapowietrz się na tym balkonie...
Teraz ide pod prysznic się odmrozić
;-)M zamówił aleodkurzacz i teraz próbuje odkręcić żeby przysłali myjkę bo juz nie wyrabiam z myciem dwa razy dziennie.
z tymi workami to wiesz polemizowała bym![]()

świeta racja . MyśIenie nie jest moją najIepszą stroną