reklama

Mamy majowe 2009

Boże cóż to za krzyki.. :szok:
:-D:-D:-D:-D:-D
wstałam już...więc ciiii;-)

miałam dzisiaj jechać z Jagodzią i moim Tatą do Wrocławia...ale jednak pozostałyśmy we dwie w domku. Moja mama jest po punkcji, a dzisiaj bedzie miała kolejny rezonans, wiec marne szanse na to abym mogła z Jagą wejść na salę... zresztą szpital = zarazki...
Wyprawiłam Tatę z ciachami a same mamy teraz całą chatkę na głowie.

Obiad w sumie też mam - kurczak z wczoraj... wiem,wiem.. post... najwyżej na kolacyjkę jakąs rybkę zapodam.

Także lenimy się:-D

reklama
Witajcie mamuski!
Troszke mnie nie bylo musze nadrobić:-). Jednego dnia nie mieliśmy prądu przez ten śnieg, uroki mieszkania na wsi,eh.... Kurcze pisanie z Dawidkiem na kolanach do łatwych nie należy.
Mamamatysia- mam do Ciebie pytanie w wątku o przepisach dla dzieciaczkow.
O!!! I jescze paląca sprawa w pieluszce... napiszę coś później.

Ostatnia edycja:
Witam.I mnie te krzyki zbudziły:-D.
A ja dzisiaj ładnie na obiadek rybka:tak:.
Confi no opowiadaj sny :laugh2:.
Jolu Moniq fajnie ,że się pojawiłyście.Moniq tam mi przykro z powodu egzaminu ,następnym razem będzie lepiej.

Ja też się witam:-)

Dzisiaj od mamy pisze,wczoraj nie mogłam za bardzo popisać z Wami,musiałam sobie konfigurować laptopika i powgrywać pare rzeczy:sorry:

Moniqsan...przykro mi z powodu egzaminu...ale nie martw się,wyluzujesz się na wyjezdzie i potem będzie tylko z górki:tak:
Mmatysiu...jakie książeczki czytasz Filipkowi? Ja jak zaczynam czytać małej to jest chwilka i zaraz zaczyna się wyrywanie i gryzienie książeczki,walenie łapkami...:-D No po prostu się nie da:sorry:
Confi....hmmm co to za sny miałaś że nie chciało Ci się wstawać;-)?

A u mnie dzisiaj na obiadek chyba pizza...zamówiona:zawstydzona/y::sorry:
Miłego dzionka:-)

Wczoraj po wyłączeniu kompa padłam jak niemowlę...a jakie sny miałam :szok::szok::szok:
o matko ,aż się wstawać nie chciało ^^ :-D
erotyczne?? :laugh2: opowiadaj.... :rofl2::rofl2:
(ja po swoim wczorajszym śnie nie chce żeby mi się cokolwiek śniło:-(:-(), ale pamiętam jak kiedyś śnił mi się taki jeden macho - ale miałam nerwa jak się młody obudził i przerwał mi takie bossski sen :sorry::-D:-D

aga, daj znać jak mamine wyniki się prezentują. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze :tak:
ja jeszcze nie wiem co na obiad :eek: pewnie jak mówi moja babcia - gwizdany :-D:-D (czyli - nic;-))

jola, fajnie że się pojawiłaś..przykro mi z powodu spięć z T :-(:-(

moniq, ojj kobietko pouczysz się do poprawki i na pewno zaliczysz, będzie dobrze :tak:

Boże cóż to za krzyki.. :szok:
:-D:-D:-D:-D:-D
wstałam już...więc ciiii;-)

Witam.I mnie te krzyki zbudziły:-D.
A ja dzisiaj ładnie na obiadek rybka:tak:.
Confi no opowiadaj sny :laugh2:.
A wiedziałam ,że jak czasem na Was wrzasnąc to zaraz się mobilizujecie :-D:-D:-D
Aguś ...Tobie to dobrze, ja też bym chciała się polenić :sorry:

a tak...w pracy muszę siedzieć...teraz jestem jeszcze z doskoku bo dostałam dostawę ale taaak mi sie nie chce nic robić:szok: obieram paczkę róz i na forum...w tym tempie to mi do wieczora zleci :-D

erotyczne?? :laugh2: opowiadaj.... :rofl2::rofl2:
(ja po swoim wczorajszym śnie nie chce żeby mi się cokolwiek śniło:-(:-(), ale pamiętam jak kiedyś śnił mi się taki jeden macho - ale miałam nerwa jak się młody obudził i przerwał mi takie bossski sen :sorry::-D:-D

ano...nie mogę tu napisać :szok::szok: toż to watek otwarty...ale możecie się domyślić :laugh2:
w każdym razie obudziłam sie meeega odprężona :-p:-p:-p

Barmanko - o wynikach mówić nie będę - bo to za szybko... Ciągle ją badają.
Ale SM niestety nie jest wykluczone...:confused2:

A co do obiadku - może makaron z białym serem, bądź jakimś sosem (neapoli, serowy)? Dobre, pozywne i szybkie:tak::-)

W piątek znowu będę robiła Twoje roladki rybne (z moim wkładem;-)).

ano...nie mogę tu napisać :szok::szok: toż to watek otwarty...ale możecie się domyślić :laugh2:
w każdym razie obudziłam sie meeega odprężona :-p:-p:-p

hmmm - to to moze nie były sny... tylko real (Karmi może czasami "przyćmić":-D) ;-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Aguś trzymam kciuki za Twoją mamę...oby nie okazało się tak źle jak myślisz .

a co do snu to był sen...wiedziałabym gdyby nie był
:-p
tym bardziej ,że w roli głównej był zupełnie kto inny :szok: ( jak te zakupy potrafią w głowie namieszać)
a tak w ogóle to nie Karmi a Bacardi Watermelon :-p

reklama
Filip śpi...jak dziecko:tak::rofl2::-D.chwila relaksu...uff,juz myslałm,żego do kaloryfera przywiążę:baffled:
Ja też się witam:-)
Mmatysiu...jakie książeczki czytasz Filipkowi? Ja jak zaczynam czytać małej to jest chwilka i zaraz zaczyna się wyrywanie i gryzienie książeczki,walenie łapkami...:-D No po prostu się nie da:sorry:
Witajcie Confi,Roxy,Ago,Kasiu,Barmanko:-)
Roxy ja czytam mu książeczki z wydawnictwa Wilga z serii Dźwiękowa zabawa i Akuku otwórz okienko.Obie rewelacyjnie sprawdziły się jak Mati był mały a że szanujemy książki to teraz czyta Filip:-)
Oto one:
Misiek dzwoni do
przyjaciół.

Nasza zagroda
W tych pierwszych jest guziczek z dźwiękiem a w drugich otwieraja sie okienka kryjace niespodzianki.

Filip zaczyna rozpoznawać zwierzątka.Rozróżnia już kotka,krowę,konika i króliczka i wskazuje poproszony o to:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry