monika1977
Fanka BB :)
Chorzy. Tomek dodatkowo dostał refIuksu przełyku i mam zagadkę z jakiej przyczyny. Może mi cos poradzicie.Monika jak chłopaki,zdrowi już???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chorzy. Tomek dodatkowo dostał refIuksu przełyku i mam zagadkę z jakiej przyczyny. Może mi cos poradzicie.Monika jak chłopaki,zdrowi już???
oj biedna Ty przytulam Cię...już ci lepiej prawda:-)A ja chciałam te:-zawstydzona/y:.
Fakt mam już pięć następnych na tapecie ale czerwonych nie mam:-(.
ale to tak na serio piszesz
![]()

Uuuuuu.Biedny.A jakieś leki zobojętniające przepisali?Chorzy. Tomek dodatkowo dostał refIuksu przełyku i mam zagadkę z jakiej przyczyny. Może mi cos poradzicie.
No.Troszkęoj biedna Ty przytulam Cię...już ci lepiej prawda:-)

no ja niestety nie ,ale zdrówka dużo życzę;-)Chorzy. Tomek dodatkowo dostał refIuksu przełyku i mam zagadkę z jakiej przyczyny. Może mi cos poradzicie.
Witaj kochana:-):-):-) Kope latWitam!!! Co mamy na tapecie?

Oj bidulko,znajdziesz lepsze.
Złapałam dooooooła!!!!
Przez wczorajsząawarię netu przepadły mi buty....wrrrrrrrrrrr.A juz znalazłam do nich kieckę![]()

Moja się darła z częstotliwością co 10 min
To padne jak fotki zobaczeBooooossskkkkkaaaaaa
Och kochana może lepiej zapytać co nie wyprawiała
Ryki co chwila, aż kelnerka dziewczynom kubki z lodów przyniosła żeby troche mojej usta zamknąć
A wogóle to rzucała wszystkim czym się dało a na stoliku takie burdello było że
A zapomniałabym o najważniejszympodrywała facetów i straszą panią
Kochana będziesz cudnie wyglądała na ślubie![]()

. już naprawdę nie mogę się doczekać.

Kochana ja miałam zdawać na PWST tylko M sie napatoczył.ja ze scena ślub wzięłam w wieku 6 lat.a z M poznałam się właśnie w teatrze:-).

Nosz Kaszpirowskia widzisz, nawet przez kompa cię wyczułam...![]()

ej no dziewczyny ,po takim poście powinyście śmigać,że cho cho...Witaj kochana:-):-):-) Kope lat
Oj bidulko,znajdziesz lepsze
Teraz ja nie nadążam![]()