kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
już nie szczuj....dobra....Nie miałam aparatu.Mam nadzieje,że Marzenka wrzuci w odpowiednim czasie a my spotkamy się w szerszym gronie:-)
Martuś dawaj wzór zaproszeń ,czekam...:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już nie szczuj....dobra....Nie miałam aparatu.Mam nadzieje,że Marzenka wrzuci w odpowiednim czasie a my spotkamy się w szerszym gronie:-)
Szkoda,szkoda ale wrócioch jak fajnie, na pewno było super.
szkoda że Marzenki z nami nie ma. :--(
cześć Roxy,
jak tam mój "Szogunek"?

;-)Też mam taką nadzieje.....ale nie wiem czy wiesz na co się piszesz....moje dziecie troche rabanu narobiło na naszym spotkaniuNie miałam aparatu.Mam nadzieje,że Marzenka wrzuci w odpowiednim czasie a my spotkamy się w szerszym gronie:-)

Damy radę;-).Filip swoim krzykiem prawie doprowadził Nataszę do łez.Co jak co ale głos to moje dziecie ma(to akurat po mamieTeż mam taką nadzieje.....ale nie wiem czy wiesz na co się piszesz....moje dziecie troche rabanu narobiło na naszym spotkaniu![]()
).ta samaM&m,s....miałam pytać o sukienke ślubną,czy to ta którą kiedyś pokazywałaś na forum????

Damy radę;-).Filip swoim krzykiem prawie doprowadził Nataszę do łez.Co jak co ale głos to moje dziecie ma(to akurat po mamie).

Damy radę;-).Filip swoim krzykiem prawie doprowadził Nataszę do łez.Co jak co ale głos to moje dziecie ma(to akurat po mamie).

stach się bać

boże faktycznie zaczynam być jak Moniq....o matko, jestem jak Moniq......
![]()

.

:-):-):-)witamWitam!!! Co mamy na tapecie?
:-):-):-):-):-):-):-)witam