Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super.Natasza kochana Marzenka tez:-).Dzieciaki prawie się dogadałyok rozumiem,ale Wam zazdroszczę spotkania:-( opowiadaj jak w realu ,może jakieś zdjęcia dasz;-)

.Zdjęcia wrzuci Marzenka jak do nas wróci(oby szybciutko) bo Sylwia gapa zapomniała aparatu
Nataszka lubi Filipka,ale mojego wonnnnnnSuper.Natasza kochana Marzenka tez:-).Dzieciaki prawie się dogadały.Zdjęcia wrzuci Marzenka jak do nas wróci(oby szybciutko) bo Sylwia gapa zapomniała aparatu
![]()

Ememesiku jak tam przygotowania do ślubu bo dawno tematu nie było a ja uwielbiam takie uroczystości![]()

a co tęskno ciJa to się martwię bo Mikołaj żadnej choroby jeszcze nie miał!!!! żadnej!!! (no oprócz przeziębienia)
Wiktoria miała ospę i wystarczy
.pijemyWłączyłam laptopka i oczom nie wierzeHeloooo wszystkim...pijemy,ale ja nic nie mam
Mmatysiu....super że się spotkałyścieDawaj fotki
;-)
Witaj
Super.Natasza kochana Marzenka tez:-).Dzieciaki prawie się dogadały.Zdjęcia wrzuci Marzenka jak do nas wróci(oby szybciutko) bo Sylwia gapa zapomniała aparatu
![]()

Poczekaj bedzie tak jak z Moniqm&m wyszłaś z wprawy ,nie dobrze...

No to coś się jednak dzieje;-).och kochana, miło że pytasz.
przygotowania w porządku. to znaczy nic się nie dzieje.
M na ścisłej diecie i takim reżimie ćwiczeń że normlanie szok!!![]()
ja zaczynam myśleć o serii jakichś zabiegów na twarz u kosmetyczki. ale nie wiem co.
wreszcie udało nam się zamówić zaproszenia...fiuf...
no a po za tym to już się nie mogę doczekać!!!!![]()

Nie miałam aparatuWłączyłam laptopka i oczom nie wierzeHeloooo wszystkim...pijemy,ale ja nic nie mam
Mmatysiu....super że się spotkałyścieDawaj fotki
;-)
.Mam nadzieje,że Marzenka wrzuci w odpowiednim czasie a my spotkamy się w szerszym gronie:-)Będą jak Marzenka wrócino nie ma fotek bo gapa...