reklama

Mamy majowe 2009

matko, jak ja wolno piszę!!!!! zanim napisałam to cała strona się pojawiła!!!! jupi.

Florencja, trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego.

Ja to się martwię bo Mikołaj żadnej choroby jeszcze nie miał!!!! żadnej!!! (no oprócz przeziębienia)

reklama
Ememesiku jak tam przygotowania do ślubu bo dawno tematu nie było a ja uwielbiam takie uroczystości:rolleyes:

och kochana, miło że pytasz.:sorry::sorry::sorry:
przygotowania w porządku. to znaczy nic się nie dzieje.
M na ścisłej diecie i takim reżimie ćwiczeń że normlanie szok!! :szok::szok::szok: :-D:-D:-D
ja zaczynam myśleć o serii jakichś zabiegów na twarz u kosmetyczki. ale nie wiem co. :sorry::sorry::sorry:
wreszcie udało nam się zamówić zaproszenia...fiuf...
no a po za tym to już się nie mogę doczekać!!!!:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Ja to się martwię bo Mikołaj żadnej choroby jeszcze nie miał!!!! żadnej!!! (no oprócz przeziębienia)
a co tęskno ci:sorry: Wiktoria miała ospę i wystarczy:tak:.

Włączyłam laptopka i oczom nie wierze:szok::szok::-D Heloooo wszystkim...pijemy,ale ja nic nie mam:sorry:

Mmatysiu....super że się spotkałyście:tak: Dawaj fotki:-D;-)
pijemy:tak: Witaj:tak:
no nie ma fotek bo gapa...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
m&m wyszłaś z wprawy ,nie dobrze...
Poczekaj bedzie tak jak z Moniq:-D:-D:-D
och kochana, miło że pytasz.:sorry::sorry::sorry:
przygotowania w porządku. to znaczy nic się nie dzieje.
M na ścisłej diecie i takim reżimie ćwiczeń że normlanie szok!! :szok::szok::szok: :-D:-D:-D
ja zaczynam myśleć o serii jakichś zabiegów na twarz u kosmetyczki. ale nie wiem co. :sorry::sorry::sorry:
wreszcie udało nam się zamówić zaproszenia...fiuf...
no a po za tym to już się nie mogę doczekać!!!!:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
No to coś się jednak dzieje;-).
Uwielbiam śluby.Relacjonuj tu na żywo to będziemy przeżywać razem z tobą:tak::tak::tak:
Włączyłam laptopka i oczom nie wierze:szok::szok::-D Heloooo wszystkim...pijemy,ale ja nic nie mam:sorry:

Mmatysiu....super że się spotkałyście:tak: Dawaj fotki:-D;-)
Nie miałam aparatu:zawstydzona/y:.Mam nadzieje,że Marzenka wrzuci w odpowiednim czasie a my spotkamy się w szerszym gronie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry