reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No witajcie dziewczynki:-)
w końcu coś zaczyna się dziać:tak::-D

Nie wiem czy się martwić,ale Krzysio dostał jakiejś dziwnej wysypki.:-(
Była pielęgniarka niedawno i mówiła,że jej to wygląda na szkarlatyne,bo miał Krzysio wysoką gorączke,chore gardło aż musi dostawać zastrzyki a teraz ta dziwna wysypka.Jutro pewnie znowu do przychodni:wściekła/y:

kasia nie łap chandry tylko procenty otwieraj;-)

Była pielęgniarka niedawno i mówiła,że jej to wygląda na szkarlatyne,bo miał Krzysio wysoką gorączke,chore gardło aż musi dostawać zastrzyki a teraz ta dziwna wysypka.Jutro pewnie znowu do przychodni:wściekła/y:
O,o.Życzę żeby to jednak nie była szkarlatyna.Mateusz przeszedł dwa lata temu powikłania ciągnęły si e za nami ponad rok:no: paskudztwo.

a trzydniówkę wykluczyli ,bo objawy na to wskazują..

kasia nie łap chandry tylko procenty otwieraj;-)

O,o.Życzę żeby to jednak nie była szkarlatyna.Mateusz przeszedł dwa lata temu powikłania ciągnęły si e za nami ponad rok:no: paskudztwo.
a co się działo?
Aga to dla ciebie ,abyś się nie zanudziła...to tak przez przypadak:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Matysia wyczułam cię:-),a Marzenka wstąpi????Bo coś ta moja swatowa mnie zaniedbuje:nerd:
Wszystko w swoim czasie:sorry:
a co się działo?
Zaczęło się od zapalenia ucha środkowego które leczyliśmy 7 miesięcy(koszmar) a potem przyplątał się gronkowiec.Dopiero w październiku wyniki wykazały brak paskudy.No i łapał wszystkie infekcje a dodam,ze szkarlatynę złapał trzy tygodnie po ospie:sorry:

chyba topniejące śniegi:sorry: tak mówili w TV ,że od tego się łapie chandrę :-(i ich chyba posłuchałam:-D:-Da piwko otwieraj koniecznie

Jak Kubuś ???Spi już w nocy...

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

tak czytam właśnie wasze posty że w Polsce wiosna się zaczyna, ale myślałam że to poprawia nastrój...:-):-):-)

u nas też wiosna się zaczęła, czyli ..pora deszczowa. praktycznie codziennie pada:sorry::sorry:. ale jest ciepło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry