• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ech ty, wiesz nawet nawet, muszę to przemyśleć bo
po tym jak bardzo spodobał mu się ten walentynkowy, może i ten byłby strzałem w dziesiątkę....

a Wy miałyscie coś takiego... extra... na noc poślubną?
ja nie ale żałuję:rolleyes2:
dobra idę spać, na dziś wystarczy,ale Wy popiszcie co by bylo co rano poczytać papatki..muaaaaaa...

Ostatnia edycja:
no prosze niekukałam tu wieczorkiem ,a tu się tak rozkręciło:szok:szalejecie na całego:-)a te kabanosy:-Dno macie zachcianki mamatysia ale mi narobilaś ochoty na lody!!!!zjadłabym a jak nazłość niemam skonczyły mi się:wściekła/y:moja Niki kręci się w łóżeczku ale Mjest przyniej ,popsztykalismy się i poszedł wielmożńy jaśnie pan ją usypiać,ale oczywiście pampersa mama musiała przebrać,tatuś jakby przebrał to by się przemenczył,ach Ci faceci,chyba pouciekałyście spać co?czy mi sie tylko wydaje:-)

Nie dokładnie taki ale podobny.M był zachwycony;-)

ja nie ale żałuję:rolleyes2:
dobra idę spać, na dziś wystarczy,ale Wy popiszcie co by bylo co rano poczytać papatki..muaaaaaa...

oki, to wpisuję to na moją listę spraw do załatwienia... :-):-):-)

dzięki mmatysia za pomysł, jakoś mi to do głowy nie przyszło.... a najbarzdiej to pewnie mój M powinien ci dziękować... hi hi hi :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ja tez powoli będę zmykać,czekam na koniec aukcji kolejnej pary butków a potem dołączam do M.Bo już czeka w łóżeczku:sorry:.
Super dzisiaj było:tak::tak::tak:.Mam nadzieje,że to doipero poczatek kolejnych wspólnych weczorów.Wielkie nieobecne wracajcie.

Dobranoc mamusie;-) Kolorowych snów:-)

reklama
m&m's no to pewnie ta lista spraw do załatwienia długa co:-)zaproszenia piękne!oboje macie b.dobry gust!:tak:to was czeka piękna uroczystośc i impreza,jak tak sobie piszecie to przypomina mi się nasz Ślub,było bajecznie,taka impreza jest tylko raz w życiu (a szkoda)a potem całe życie się ją wspomina i oniej pamięta:tak:ok ja już mykam od laptopa bo oczka mi sie kleja:tak:dobrej nocy wszystkim:-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry