m&m's
Entuzjast(k)a
ech ty, wiesz nawet nawet, muszę to przemyśleć bo
po tym jak bardzo spodobał mu się ten walentynkowy, może i ten byłby strzałem w dziesiątkę....
a Wy miałyscie coś takiego... extra... na noc poślubną?
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmmmmmmmmm;-)a Wy miałyscie coś takiego... extra... na noc poślubną?
Hmmmmmmmmm;-)
Nie dokładnie taki ale podobny.M był zachwycony;-)że znaczy się tak?
ja nie ale żałujęech ty, wiesz nawet nawet, muszę to przemyśleć bo
po tym jak bardzo spodobał mu się ten walentynkowy, może i ten byłby strzałem w dziesiątkę....
a Wy miałyscie coś takiego... extra... na noc poślubną?

szalejecie na całego:-)a te kabanosy
no macie zachcianki mamatysia ale mi narobilaś ochoty na lody!!!!zjadłabym a jak nazłość niemam skonczyły mi się
moja Niki kręci się w łóżeczku ale Mjest przyniej ,popsztykalismy się i poszedł wielmożńy jaśnie pan ją usypiać,ale oczywiście pampersa mama musiała przebrać,tatuś jakby przebrał to by się przemenczył,ach Ci faceci,chyba pouciekałyście spać co?czy mi sie tylko wydaje:-)Nie dokładnie taki ale podobny.M był zachwycony;-)
ja nie ale żałuję
dobra idę spać, na dziś wystarczy,ale Wy popiszcie co by bylo co rano poczytać papatki..muaaaaaa...

.

.Mam nadzieje,że to doipero poczatek kolejnych wspólnych weczorów.Wielkie nieobecne wracajcie.
to was czeka piękna uroczystośc i impreza,jak tak sobie piszecie to przypomina mi się nasz Ślub,było bajecznie,taka impreza jest tylko raz w życiu (a szkoda)a potem całe życie się ją wspomina i oniej pamięta
ok ja już mykam od laptopa bo oczka mi sie kleja
dobrej nocy wszystkim:-)