reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ech ty, wiesz nawet nawet, muszę to przemyśleć bo
po tym jak bardzo spodobał mu się ten walentynkowy, może i ten byłby strzałem w dziesiątkę....

a Wy miałyscie coś takiego... extra... na noc poślubną?
ja nie ale żałuję:rolleyes2:
dobra idę spać, na dziś wystarczy,ale Wy popiszcie co by bylo co rano poczytać papatki..muaaaaaa...

Ostatnia edycja:
no prosze niekukałam tu wieczorkiem ,a tu się tak rozkręciło:szok:szalejecie na całego:-)a te kabanosy:-Dno macie zachcianki mamatysia ale mi narobilaś ochoty na lody!!!!zjadłabym a jak nazłość niemam skonczyły mi się:wściekła/y:moja Niki kręci się w łóżeczku ale Mjest przyniej ,popsztykalismy się i poszedł wielmożńy jaśnie pan ją usypiać,ale oczywiście pampersa mama musiała przebrać,tatuś jakby przebrał to by się przemenczył,ach Ci faceci,chyba pouciekałyście spać co?czy mi sie tylko wydaje:-)

Nie dokładnie taki ale podobny.M był zachwycony;-)

ja nie ale żałuję:rolleyes2:
dobra idę spać, na dziś wystarczy,ale Wy popiszcie co by bylo co rano poczytać papatki..muaaaaaa...

oki, to wpisuję to na moją listę spraw do załatwienia... :-):-):-)

dzięki mmatysia za pomysł, jakoś mi to do głowy nie przyszło.... a najbarzdiej to pewnie mój M powinien ci dziękować... hi hi hi :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ja tez powoli będę zmykać,czekam na koniec aukcji kolejnej pary butków a potem dołączam do M.Bo już czeka w łóżeczku:sorry:.
Super dzisiaj było:tak::tak::tak:.Mam nadzieje,że to doipero poczatek kolejnych wspólnych weczorów.Wielkie nieobecne wracajcie.

Dobranoc mamusie;-) Kolorowych snów:-)

reklama
m&m's no to pewnie ta lista spraw do załatwienia długa co:-)zaproszenia piękne!oboje macie b.dobry gust!:tak:to was czeka piękna uroczystośc i impreza,jak tak sobie piszecie to przypomina mi się nasz Ślub,było bajecznie,taka impreza jest tylko raz w życiu (a szkoda)a potem całe życie się ją wspomina i oniej pamięta:tak:ok ja już mykam od laptopa bo oczka mi sie kleja:tak:dobrej nocy wszystkim:-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry