reklama

Mamy majowe 2009

Dzień Dobry kochane, wczoraj poszlismy do kontroli, tak więc Maja już prawie ok jeszcze przez tydzień ma jeden syropek, ja mam zawalone zatoki i kolejny lek ehhhhh :-(:-(. No ale najwazniejsze, ze z Majucha już lepiej :-)

roxy- bociany powiadasz hahahahha :-D:-D:-D:-D mi się inaczej skojarzyło :-pDobrze, że zgłosiłaś się szybko do lekarza bo miałabys taki problem jak ja 3 tydzień leczę Maję, ale na szczęscie już możemy wychodzić na spacerki :-)

florencja- ojejka biedny Krzysiu i Anulka , dużo zdróweczka życzę :-)

jola466- cieszę się, że dziewczynkitakłądnie przespały nockę :-)

mamaNiki- brawo dla Nikusi :-), jeszcze trochę i zacznie raczkowac zobaczysz :-)

mamamatysia- ty kochana niech ten mój zięciulek się nie rozpędza hahhaa :-D:-D i nie bajeruje wszytskich lasek :-p

kasia1208- no właśnie wyżej napisałam do mamymatysia, ze Filipek ma nie bajerować Nataszki, bo to przecież mój zięciunio :-p

monika1977- ojejka biedny Tomuś :-(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA DAMIANKA I WIKTORKA
ROŚNIJCIE ZDROWO

Ostatnia edycja:
reklama
Najlepsze życzenia dla Damianka...dużo zdróweczka, precz z katarkami, ślicznego uśmiechu, radości z zabawy z mamą i tatą, stadka zębolków i pociechy z Rodziców.....od Zosi i Cioci AgI

100 lat dla Wiktorka - zdróweczka, dużo fajnych zabaweczek, zdobywania nowych szczytów w rozwoju i zawsze usmiechniętych Rodziców...życzy Zosia i ciocia AgA

15nuipv.jpg

Witajcie dziewczyny:-)

Oczywiście najlepsze życzenia dla Damianka i Wiktora
Wszystkiego naj chłopaczki:-):-):-)

Ja chyba będe musiała jednak jechać z Krzysiem do lekarza,bo to uczulenie nie przechodzi i ewidentnie go swędzi bardzo się denerwuje:-(

Cofne sie i zobacze co pisałyście wczoraj wieczorem:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Damianka, dużo zdrówka, radości z odkrywania wszystkich kątów w mieszkaniu...

mja78.jpg

Sto lat dla Wiktora, mase uścisków, całą górę zabawek...

15ggva.jpg

O wczoraj wena dopisała. Super
Witam się z rana.

M&M's śliczne zaproszenia. Te pierwsze subtelne, a te drugie bardziej z charakterem. Jak dla mnie to drugie, ale biorąc pod uwagę charakter Waszej uroczystości to chyba bym pierwsze wybrała:tak:

Ankzoc świetnie, że Majunia już lepiej i że spacerki możecie uskuteczniać, bo w końcu pogoda ładna jest.

Monika przykro mi że Tomek nabawił się refluksu. A jesli moge wiedzeieć to jak to się u niego objawia?

Sto lat dla Damianka i Wiktorka.

U mnie koszmar, masakra. Julek oduczył się zasypiania w dzień w łóżeczku, ba wręcz w ogóle nie chce spać. Wczoraj spał pół godziny na spacerze. A wczoraj wieczorem usnął przy cysiu bo inaczej nie było mowy o zasypianiu. Darł się w niebogłosy. W nocy dwie pobudki, nie spanie od 1,30 do 3,30, a po tym jak dostał cysia usnął, ale na dwie godziny. Teraz usnął,ale przy piersi.
Koszmar jakiś. Jak nie moje dziecko. Cały dzień tylko przy cycku by chciał.
O już pospał 40 min...

Może jeszcze zajrze.

Miłego dnia babeczki

Witam.
Wszystkie najlepszego dla Damianka i Wiktorka rośnijcie zdrowo:tak:.
Filip w dzień zasypia w łóżeczku przy butli, o właśnie usną idę jakiś obiadek sklecić,miłego dnia;-).

O własnie wyczułam ząbka, mamy więc trzeciego. Górna jedynka się przebiła, a dwójka i druga jedynka spuchniete okropnie, więc pewnie będą kolejne.

Witajcie kochane:-).
STO LAT DLA DAMIANKA I WIKTORA ORAZ ICH WSPANIAŁYCH MAMUŚ:-);-).
Aniu zapewniam cie,że Filipek jest wierny;-) już mamusia tego pilnuje:-D.
Przykro mi,ze choroba cie nie opuszcza.Zapalenia zatok nie zazdroszczę :no: przechodziłam miesiąc temu po powrocie z Egiptu.Zdrówka życzę.
Florencjo daj znać co z Krzysiem.
Na razie zmykam bo kuzynka z córkami przyjeżdża jak mnie dwa bobasy nie zamęczą to później się odezwę;-)

witajcie Kobitki

najpier śpieszę z życzeniami

dla Izy Mirki - Wszystkiego najlepszego Maleńka, rośnij zdrowo, gryź wszystkich gdzie popadnie i niech uśmiech nigdy nie schodzi z Twej buźki - życzy Ciocia Aga i Jaga, buziaki :**********************

30igvh3.jpg

dla Damianka - mojego Kochanego Zięcia
- Samych cudownych chwil, kolejnych bezbolesnych ząbków, super wytrzymałych butków i bezpiecznych rantów/kantów, itd... I obyś na zawsze pozostał takim cudownym Słoneczkiem - buziaczki od Teściowej i Jagódki :****************

oraz

dla Wiktorka - życzę Ci szybkich raczków, szusów, kroczków, stabilnego siadu i samych radosnych chwil - buziaki :*********************

A dla Chłopczyków mam po takim torciku:

5b8vie.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry