reklama

Mamy majowe 2009

melduję się... na dodatek Jaga śpi, a ja już lampkę wina wysączyłam :-):-):-)

co do "ignora" wobec barmanki... chodziło o to, że nikt na jej posta nie odpisywał... nic... wiecie - często zatwierdzacie same emotikony w poście, a tu totalnie nic... :-(

Kasiu - wiem, wiem, że zwołałaś barmankę z fotek...

Poparłam Confi w tym co napisałam wyżej... Bo Onama to samo zdanie co ja (troszkę się wyczuliłyśmy na pewne rzeczy... bo w końcu WSZYSTKIE tworzymy to forum... ) - chodziło o odezw na posta... Wyszło na to, że kabanosy miały więcej do powiedzenia niż Ona :sorry:

reklama
melduję się... na dodatek Jaga śpi, a ja już lampkę wina wysączyłam :-):-):-)

co do "ignora" wobec barmanki... chodziło o to, że nikt na jej posta nie odpisywał... nic... wiecie - często zatwierdzacie same emotikony w poście, a tu totalnie nic... :-(

Kasiu - wiem, wiem, że zwołałaś barmankę z fotek...

Poparłam Confi w tym co napisałam wyżej... Bo Onama to samo zdanie co ja (troszkę się wyczuliłyśmy na pewne rzeczy... bo w końcu WSZYSTKIE tworzymy to forum... ) - chodziło o odezw na posta... Wyszło na to, że kabanosy miały więcej do powiedzenia niż Ona :sorry:
Aga to nie tak do końca.Napisała,ze idzie ogarnąć mieszkanie wiec chwilowo znika wiec tak to potraktowałyśmy.
Uważam że czepianie się o niodpowiedzenie na posta jest...śmieszne.Niejednokrotnie zdarzały sie braki odpowiedzi na wiele ważniejsze tematy niz sprzatanie mieszkania.
Z góry przepraszam jeśli kogoś uraziłam.

Witaj Kasiu:-)

Aga to nie tak do końca.Napisała,ze idzie ogarnąć mieszkanie wiec chwilowo znika wiec tak to potraktowałyśmy.
Uważam że czepianie się o niodpowiedzenie na posta jest...śmieszne.Niejednokrotnie zdarzały sie braki odpowiedzi na wiele ważniejsze tematy niz sprzatanie mieszkania.

Witaj Kasiu:-)
zgadam się a Barmanka pewnie nie ma nic przeciw tej nie odpowiedzi,mam nadzieję:tak:
Witaj.A w ogóle gdzie mamstud??

a jak ty z tymi jadami miałaś, teraz jeździłaś czy już dawno? a teraz się zapisujesz dopiero??

wiesz co... ja ostatnio miałam egzamin (jazde, którą oblałam) w listopadzie 2008... później miałam termin na styczen - ale musiałam go przełożyć... No i później wiadomo... juz sie nie pojawilam, wiec... teraz muszę na nowo zapisać się na testy i wykukać co i jak...

o.k.
chodzi mi tylko o fakt... co by starać się nikogo nie ignorować... TYLE....:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry