Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazdroszcze ja pewnie bede sie meczyc kieszcze kilka razy bo juz nawet zapomnialam jak sie jezdzi a do tego zmienily sie autkanie zazdroszcze wam tego zdawania mi sie udalo za 1 razem i nie wyobrazam sobie tych nerwow po raz kolejny

w zasadzie koło 15 możemy się umówić na mieście,na 11 muszę zawieść bratową do lekarza (urok mieć prawo jazdy)to do 15 się wyrobię...
Owca witaj;-).
a mówiłaś o basenie... a w Legnicy jest...nie masz bliżej niż do Polkowic
Matysia gdzie znikłaś....

no to super - możemy się umówić na mieście... zapewne pojedziemy do Auchan, albo do galerii piastów... zahaczymy o Bank BOŚ (w Legnicy brałam kredyt;-)).. w każdym bądź razie zgadamy się
Basen mamy w Bolesławcu...
ale chodziło mi o jakiś super extra aquapark... Do naszego z Jagą raczej bym wolała nie wchodzic
Witaj Owco :-)
z tymi gratulacjami to narazie spokojnie... i tak jej 6 zebnow w ciagu miesiaca wyszlo... teraz swedza ja strasznie dziąsełka... i narazie tyle ;-)
a jak Twoja siostra? pomaga Ci w tych przygotowaniach do ślubu? Bo Wy razem robicie weselicho - prawda?
inaczej to znaczy jak???Siostra za bardzo pomocna na razie nie jest bo na dniach rodzi wiec sie stresuje okropnie bo mieszka w Norwegii a tam inaczej podchodza do ciazy niz u nas :-(
inaczej to znaczy jak???
masz rację owco ja miałam wesele miesiąc po porodzie i powiem Ci że mogło być to troche później bo za dużo miałam na głowie nie nacieszyłam się ślubem przytłoczyło mnie to wszystko ale ważne że małżeństwo udane :-)
bo taki sobie postawilam cel