reklama

Mamy majowe 2009

Chociaz by inaczej wyznaczaka termin u nas jest z OM a tam wyliczaja na podstawie pierwszego i jedynego usg czyli jakos w 14 tygodniu i ona z OM ma na 8 marca a tam dopiero na 15 a ze moze przenosic wedlug norwegow tez 2 tyg wiec bedzie chodzic w ciazy prawie do konca marca jak wczesniej nie zacznie sie akcja i ona sie tego boi ze przenosi a tam nic nie zrobia :-(
i co będzie miała pewnie też nie wie:sorry:jak się dziecko rozwija ,nic nie wie,dla mnie to jest chore i ponoć dla dobra dziecka to jest...

reklama
i co będzie miała pewnie też nie wie:sorry:jak się dziecko rozwija ,nic nie wie,dla mnie to jest chore i ponoć dla dobra dziecka to jest...

Bedzie miala dziewczynke mala Julcie juz nie moge sie doczekac kiedy sie urodzi a zobacze ja dopiero w polowie kwietnia bo lece do siostry na troszke, a na szczescie w miedzy czasie byla kilka razy w polsce i robila usg, najgorsze jest teraz to ze nie badaja ginekologicznie jak chodzi do poloznej, bo kobietami w ciazy opiekuje sie tylko polozna

są takie opinie że usg szkodzi może tam tak uważają wiesz co kraj to obyczaj tylko ciekawe kto ma racje:rofl2:
Gdyby nie usg ktore robila w polsce nie dowiedziala sie ze ma jakas narosl na pepowinie ktora mogla zachamowac rozwoj dziecka na szczescie narosl sie sama wchlonela, wiec raczej jestem za usg

W Angli też tak jest i np mnie też ginekologicznie nie badał lekarz tylko usg i macanie podobno to szkodzi można na poczatku i końcu ciązy tam zaglądać

no właśnie m&ms proszę się tu pokazać i gdzie reszta klubu AA:-)
ja to jak chodziłam w ciązy to nie mogłam się doczekać usg to była dla mnie taka frajda cieszyłam się jak dziecko że popatrze na moją kruszynke

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry