reklama

Mamy majowe 2009

Matysia nie przysypiaj,Aga gdzie znikłaś-jak Jaga..
a przy takiej pralko-suszarce już nie trzeba prania wieszać ...wiecie bo ja taka zacofana troszkę....
Nie przysypiam tylko po allegro buszuję.Szukam kiecki albo kostiumu no i jakiś trench by sie przydał:sorry:.Pralkosuszarka owszem suszy pranie ale grubsze rzeczy np jeansy trzeba jeszcze rozwiesić na godzinkę,dwie.
Mmatysia jakie winko pijesz ??? ja podczas dietki musze zapomniec o jakim kolwiek alkoholu:-(
Porzeczkowe domowej roboty.
Mmatysia ja niestety winka nie lubie no chyba że jakieś martini niestety nie mam:zawstydzona/y:
Mnie po ziołowych(min Martini) głowa boli:zawstydzona/y:,no chyba,że a ukryte w jakimś koktajlu.A winko to u nas schodzi bo oboje z M lubimy:tak:

reklama
Ja winko uwielbiam :-) a najbardziej lubie pic whisky, wiem to takie malo kobiece :-p ale wychowalam sie wsrod samych facetow i co na to poradzic :-D

whisky mówie NIE.... Zatrułam się whisky dark na osiemnastce...i wiecej tego do ust nie wezmę.... zastosowałam zle proporcje z colą... i krótko mówiąc cały kolejny dzionek ściskałam się z muszlą :-D:-D:-D

za to kocham Gin, żubrówkę, i winka...
a i Finlandię Zurawinową, Sobieskiego czerwonego...
piwka, likiery....

nie no dużo rzeczy kocham :-D:-D:-D

whisky mówie NIE.... Zatrułam się whisky dark na osiemnastce...i wiecej tego do ust nie wezmę.... zastosowałam zle proporcje z colą... i krótko mówiąc cały kolejny dzionek ściskałam się z muszlą :-D:-D:-D

za to kocham Gin, żubrówkę, i winka...
a i Finlandię Zurawinową, Sobieskiego czerwonego...
piwka, likiery....

nie no dużo rzeczy kocham :-D:-D:-D
dużo rzeczy mówisz hehe do sobieskiej też się przychyle nie mam takiego kaca ale za to Tequila tego kaca zapamietam do końca życia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry